Δευτέρα, 8 Αυγούστου

Ένα μωρό για την Δανάη Μπάρκα! Σε πελάγη ευτυχίας – Τρισευτυχισμένη!

Στιγμές ευτυχίας έζησε η Δανάη Μπάρκα, καθώς έγινε νονά μιας πανέμορφης μπέμπας! Την αποκάλυψη έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από την βάφτιση με την ίδια να ποζάρει χαμογελαστή στον φακό.

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 10/10 στις Κιτριές Μεσσηνιακής Μάνης και η μικρή πήρε το όνομα Μαριάνθη-Θαλασσινή.

Η ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα για τα βαφτίσια
«Και το όνομα αυτής: Μαριάνθη-Θαλασσινή (Και χωρίς κλάμα παρακαλω). Σ’αγαπω, σ ευχαριστώ για τις σημερινές αγκαλιές και για τον καινούριο ρόλο που μου έδωσες . Όλα τα άνθη κι όλες οι θάλασσες να σε προστατεύουν, να σε χρωματίζουν, να σε αγκαλιάζουν με αγάπη και φως -άλλωστε δεν είναι τυχαίο που έβρεχε όλο το πρωί και για τις ώρες της βάφτισης σου έβγαλε ήλιο.

Ευχαριστούμε για τις ευχές -θα σας πω όόλεεες τις λεπτομέρειες για την βάφτιση γιατί ανακάλυψα τους καλύτερους «διοργανωτές» για μαγικες στιγμές @giannisgaitanaros @nikodimi ευχαριστώ γι αυτή την χαρά κουμπαράκια μου», έγραψε σε ανάρτηση της η Δανάη Μπάρκα μετά την άσχημη είδηση που βγήκε.

Διαβάστε επίσης