Τετάρτη, 17 Αυγούστου

Τόνια Σωτηροπούλου: Αποκάλυψε ποιοι ήταν οι κουμπάροι της στον γάμο με τον Κωστή Μαραβέγια

Τους κουμπάρους στον γάμος της με τον Κωστή Μαραβέγια θέλησε να αποκαλύψει σήμερα το πρωί μέσω μιας ανάρτησης στον λογαριασμό της στο instagram η Τόνια Σωτηροπούλου.

Ο γάμος του αγαπημένου ζευγαριού πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 11 Οκτωβρίου σε πολύ στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο σε ένα ξενοδοχείο της Ύδρας μακριά από φωτογράφους και κάμερες. Ωστόσο, μια μέρα μετά, η Τόνια Σωτηροπούλου μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες από τον γάμο της αποκαλύπτοντας το εντυπωσιακό νυφικό της.

Σήμερα, θέλησε να δημοσιεύσει μερικές ακόμη φωτογραφίες με το νυφικό της αποκαλύπτοντας μάλιστα και τα ονόματα των κουμπάρων της.

«Το όμορφο αυτό νυφικο το έφτιαξε κυριολεκτικά με τα χέρια του ο ένας από τους δυο κουμπάρους μας @giannisraptis ( ο δεύτερος είναι ο @georgeboukouvalas ) και ο αγαπημένος @dimitrismastrokalos Είπα στον Γιάννη να κάνει όπως θέλει το νυφικό μου γιατί ποτέ δεν το είχα σκεφτεί . Γιάννη και Δημήτρη σας ευχαριστώ, ακόμα και να το είχα σκεφτεί δεν θα ήταν ποτέ κάτι τόσο όμορφο» έγραψε στην ανάρτησή της η Τόνια Σωτηροπούλου.

Διαβάστε επίσης