Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου

Ήβη Αδάμου: “Δεν σηκώνω κουβέντα για τον Μιχάλη, Αυτόν τον άνθρωπο ήθελα στη ζωή μου”

Η Ήβη Αδάμου χρησιμοποίησε τα πιο τρυφερά λόγια για να περιγράψει την αγάπη της για τον Μιχάλη Κουϊνέλη

Η Ήβη Αδάμου έλαμψε στο πλατό του “The 2night Show” και άνοιξε την καρδιά της στο τηλεοπτικό κοινό. Η αγαπημένη τραγουδίστρια συνάντησε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τον Μιχάλη Κουϊνέλη, τον καρπό του έρωτά τους τη μικρή Ανατολή, αλλά και τη νέα τους ζωή μακριά από την Αθηνα.

Αρχικά, φέτος η κόρη της πήγε για πρώτη φοορά στον παιδικό σταθμό, και αυτό για εκείνη ήταν μία συγκηνιτική αλλά και αγχωτική στιγμή: “Προφανώς και συγκινήθηκα αλλά ένιωθα ανήσυχη λίγες μέρε πριν. Ένιωθα πως κάτι είχα, αλλά δεν ήξερα τι. Τη στιγμή που την άφησα απ’ έξω συνειδητοποίησα πως αυτό με τρώει, ότι θα την αφήσω μόνη σε ξένο περιβάλλον”.

Άλλαξε η ζωή της; Σίγουρε η μητρότητα επηρέασε χαρακτηριστικά της. Συγκεκριμένα, η Ήβη Αδάμου δήλωσε: “Έχουν αυξηθεί οι φοβίες μου. Εγώ παλιά ήμουν χαλαρή. Τώρα μπαίνω στο αεροπλάνο, και δεν είναι ότι φοβάμαι το αεροπλάνο, αλλά είμαι μακριά από την κόρη μου, τον άντρα μου. Αν πάθω κάτι; Αυτό σκέφτομαι”.

Στη συνέχεια η συζήτηση πήγε στον σύντροφό τηε ζωής της Μιχάλη Κουϊνέλη. Η Ήβη Αδάμου εξέφρασε την αγάπη της με τον δικό της όμορφο τρόπο. Η γνωριμία του με τους γονείς της συνέβη χρόνια πριν γίνουν ζευγάρι, και από τότε απέκτησαν φιλικές σχέσεις. Και να μην είχαν όμως, η Ήβη δεν θα λογάριαζε.

“Δεν σηκώνω κουβέντα για τον Μιχάλη. Αυτόν τον άνθρωπο ήθελα στη ζωή μου για όλους τους λόγους που ανεφερες και για άλλους τόσους που ανακαλύπτω κάθε μέρα. Έχει πυγμή, λόγο, είναι προστατευτικός. Είναι όπως πρέπει” υπογράμμισε η Ήβη Αδάμου.

Οι δυο τους μαζί με την Ανατολή έχουν αποφασίσει να χτίσουν τη ζωή τους μακριά από την Αθήνα, πιο ήσυχα στην Αλεξανδρούπολη. Η Ήβη Αδάμου περιέγραψε στον Γρηγόρη πως οδηγήθηκαν στην απόφαση αυτή.

Ήταν κοινή μας απόφαση. Ο Μιχάλης κάνει πάντα αυτό το πράγμα, σε ρωτάει “Εσύ τι θα ήθελες;”. Μόνο από αυτό μπαίνεις στη διαδικασία να το σκεφτείς. Όταν έρχεται το παιδί τα βάζεις κάτω και λες “Που θα ζήσει καλύτερα το παιδί μου;”. Τα βάλαμε κάτω και είπαμε πως το καλύτερο μέρος για εμάς και το παιδί μας είναι η Αλεξανδρούπολη. Συντονιστήκαμε απόλυτα και θεωρώ ότι κάναμε σωστά. Λατρεύω την Αλεξανδρούπολη. Λόγω δουλειάς δεν νιώθουμε χειμώνα” είπε στον παρουσιαστή του ΑΝΤ1.

Διαβάστε επίσης

Comments are closed.