Κυριακή, 14 Αυγούστου

Στο μαιευτήριο η Κατερίνα Στικούδη: Όλες οι πληροφορίες

Το πρωί της Πέμπτης, η Κατερίνα Στικούδη πέρασε την πόρτα ιδιωτικού μαιευτηρίου για να φέρει στον κόσμο τον γιο της.

Το πρωί της Πέμπτης, η Κατερίνα Στικούδη πέρασε την πόρτα ιδιωτικού μαιευτηρίου της Αθήνας, σύμφωνα με το Hello!.

Η ίδια και ο σύζυγός της Βαγγέλης Σερίφης πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς από ώρα σε ώρα θα κρατούν στην αγκαλιά τους τον γιο τους.

Όπως γνωρίζαμε, η τραγουδίστρια ήταν προγραμματισμένο να γεννήσει με ραντεβού και φυσιολογικό τοκετό στα μέσα του Οκτώβρη.

Η ανακοίνωση στο τελευταίο live του Just the 2 of Us
Άλλωστε και στο live του Σαββάτου ο Κοκλώνης είχε ενημερώσει ότι η Στικούδη δεν θα είναι στο πλατό την επόμενη εβδομάδα, αφού ήταν προγραμματισμένη η γέννα της.

Ετσι, η εμφάνιση του περασμένου Σαββάτου ήταν η τρίτη και τελευταία της εμφάνιση στο “Just the 2 of Us” πριν φέρει στον κόσμο τον γιο της.

Στο μαιευτήριο η Κατερίνα Στικούδη: Όλες οι πληροφορίες

Μάλιστα, στο φινάλε του “J2US” ο Νίκος Κοκλώνης αποχαιρέτησε την Στικούδη με θερμά λόγια και της ευχήθηκε κάθε καλό και ανώδυνο τοκετό.

“Κατερίνα μου, σίγουρα την επόμενη εβδομάδα δεν θα σε έχουμε μαζί μας. Θέλω να σου ευχηθώ “με έναν πόνο”. Καληνύχτα αγάπη μου και σε ευχαριστούμε για όλα” είπε ο Νίκος Κοκλώνης, με την τραγουδίστρια να απαντά με ένα μεγάλο ευχαριστώ.

στικουδη

Φυσικά, στο πλευρό της βρίσκεται η μητέρα της που έχει έρθει από τη Θεσσαλονίκη, αλλά και ο σύζυγός της. Οπότε, αυτό το Σάββατο δεν θα την δούμε στα backstage του J2US, αλλά όπως πρώτοι είχαμε γράψει, η Κατερίνα Στικούδη αναμένεται να λείψει από τα επαγγελματικά της καθήκοντα μόνο σε ένα live.

στικουδη

Διαβάστε επίσης