Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου

GNTM: Αποχώρησε ο Θάνος Δημητρίου – Όσα δεν ξέρεις για τον 25χρονο τσιγγάνο

Με φωτογράφο τον Πάνο Γεωργίου στην αποψινή δοκιμασία αποχώρησης του GNTM, τα μοντέλα κλήθηκαν να βρουν την ιδανική ισορροπία μεταξύ δυναμισμού, παιδικής ανεμελιάς και ευρηματικότητας, για να έχουν το απαραίτητο «κλικ».

Κάποιοι όμως χάθηκαν στη δίνη και μαζί έχασαν και τον στόχο να συνεχίσουν την πορεία τους στο σπίτι του reality μόδας.

Όλα τα μοντέλα δούλεψαν σκληρά αλλά ο Θάνος Δημητρίου είχε την πιο αδύναμη προσπάθεια και ήταν εκείνος που αποχώρησε οριστικά από το GNTM. Οι συμπαίκτες του ήταν πολύ δεμένοι μαζί του και ιδιαίτερα η Όλγα Ντάλλα, με συνέπεια να ξεσπάσουν σχεδόν όλοι σε κλάματα.

Ποιος είναι ο Θάνος Δημητρίου

Ο Θάνος είναι 25 ετών και έρχεται από την Αγία Βαρβάρα. Λόγω της τσιγγάνικης καταγωγής του, ήρθε από νωρίς αντιμέτωπος με τα κοινωνικά στερεότυπα και την προκατάληψη. Αυτό τον όπλισε με δύναμη και αποφασιστικότητα για να διεκδικήσει τα όνειρά του. Έχει μέσα του έντονο το αίσθημα της προσφοράς και χαίρεται να βοηθά όσους το έχουν ανάγκη.

Γι’ αυτό, επέλεξε να σπουδάσει στα ΤΕΦΑΑ και να ειδικευτεί στην ειδική αγωγή. Μέσα από την αγάπη του για το ποδόσφαιρο έμαθε να λειτουργεί ομαδικά. Το GNTM ήταν η πρώτη του καθαρή επαφή με το modelling, το οποίο και βλέπει σαν ένα κομμάτι από το παζλ εμπειριών, που θέλει να ζήσει.

 

Διαβάστε επίσης