Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου

Βασίλης Παρωτίδης – GNTM: Η πρώτη ανάρτηση μετά την οικειοθελή αποχώρηση

Εκτός GNTM 4 βρίσκεται ο Βασίλης Παρωτίδης. Στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης 26 Οκτωβρίου παρακολουθήσαμε ένα μικρό βίντεο μέσα από το οποίο το νεαρό μοντέλο αποχαιρετούσε το σπίτι του GNTM.

Μετά την προβολή του επεισοδίου, ο Βασίλης Παρωτίδης επέστρεψε στα social media δημοσιεύοντας ένα μακροσκελές κείμενο με τους λόγους που έμεινε εκτός GNTM.

Δες παρακάτω όσα έγραψε στο instagram

«Μια πολύ δυνατή εμπειρία με έντονα συναισθήματα φτάνει μέχρι εδώ για εμένα. Τα έζησα όλα στο φουλ !Ενθουσιασμό, χαρές, επιτυχίες, λύπες, πίεση, άγχος κι αλλά πολλά που δεν τα χωράει ένα ποστ ή ένα στορυ. Είμαι ευγνώμων για τους ανθρώπους που γνώρισα εκεί, για αυτούς που με στήριξαν σε όλη την πορεία και με στηρίζουν ακόμα.

Ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ σε όλους τους δικούς μου ανθρώπους που ήταν δίπλα μου σε οοολο αυτό το πρότζεκτ με την αγάπη τους κι την αμερόληπτη πίστη τους σε εμένα since day one, ακόμα και σε στιγμες που ούτε ο ίδιος δεν πίστευα στον εαυτό μου. Και φυσικά ενα θερμό ευχαριστώ στην παραγωγή του Gntm που μου έδωσε αυτήν την ευκαιρία, στον coach (Γιώργος Καραβα) και στους κριτές ( Ζενεβιέβ Μαζαρί, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, Άγγελος Μρπάτη και Δημήτρη Σκουλό ) για την βοήθεια κι τις συμβουλές που μου παρείχαν!

Τέλος, όλοι εσείς που με στηρίζετε και με καταλαβαίνετε να ξέρετε πως εκτιμώ απεριόριστα όλη αυτή την υποστήριξη και είμαι υπερβολικά χαρούμενος για όλα τα όμορφα μηνύματα που μου στέλνετε. Δεν θα πω άλλα εδώ. Η ψυχική μας υγεία είναι πάνω απ όλα, αυτό είναι αυτονόητο! Δεν τελείωσε τίποτα τώρα. Τα καλύτερα έρχονται και είναι πολλά», έγραψε ο Βασίλης Παρωτίδης.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PΛЯO (@vasilis.parwtidis)

Διαβάστε επίσης