Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου

Πάνος Κώτσογλου: «Επειδή έκανα παρέα με κορίτσια νόμιζαν ότι είμαι γκέι»

Ο Πάνος Κώτσογλου είναι ο πρωταγωνιστής της νέας σειράς του Mega “Το αύριο μας ανήκει”. Ο νεαρός ηθοποιός μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, εξομολογήθηκε πως όταν ήταν μικρός πολλοί ήταν εκείνοι που τον αποκαλούσαν γκέι επειδή απλά έκανε παρέα με κορίτσια. Ωστόσο, όπως είπε αυτά τα σχόλια δεν τον επηρέασαν καθόλου ψυχολογικά.

«Δε με ενοχλούν τα αρνητικά σχόλια γιατί από πολύ μικρός μεγάλωσα σε μια πολύ κλειστή κοινωνία, με 800 άτομα μόλις. Στην Ανδρομάχη μεγάλωσα. Ήμουν λίγο πιο διαφορετικός από τα άλλα παιδιά, από τον τρόπο που ντυνόμουν μέχρι τις παρέες μου. Επειδή έκανα παρέα με κορίτσια νόμιζαν ότι είμαι γκέι ενώ δεν είμαι παρόλο που όλοι οι κολλητοί μου μέχρι και σήμερα είναι ομοφυλόφιλοι, έχω πολύ στενό δέσιμο με αυτά τα άτομα, α λατρεύω.

Έχω μάθει να μην ακούω τα κακοπροαίρετα σχόλια του κόσμου γιατί υπάρχουν και αρνητικά σχόλια που σε βοηθούν να εξελίσσεσαι. Ποτέ δεν έμειναν μέσα μου αυτά τα σχόλια γιατί και από πολύ μικρή ηλικία η μητέρα μου μου έλεγε να κάνω αυτό που θέλω και να μη με νοιάζει τι λένε οι άλλοι» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πάνος Κώτσογλου.

Διαβάστε επίσης