Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου

Βαρύ πένθος για την Τζένη Χειλουδάκη

Η σπαρακτική ανάρτησή της

Εξαιρετικά δύσκολες ώρες περνάει η Τζένη Χειλουδάκη, η οποία με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς της φίλους πως η αγαπημένη της μητέρα, έφυγε από τη ζωή.

Η Τζένη Χειλουδάκη είχε κάνει εδώ και καιρό γνωστό το γεγονός πως η υγεία της μητέρας της δεν πήγαινε και τόσο καλά και πριν λίγες ώρες, έφυγε από τη ζωή στα 87 της χρόνια.

Η ανάρτηση της Τζένης Χειλουδάκη
«Η μανούλα μου έφυγε από ανακοπή καρδιάς πριν λίγη ώρα…..ακριβώς στις 12μμ 28 Οκτωβρίου του 2021…..μάνα, όπως έζησες εσύ 87 χρόνια για μένα, θα ζήσω και εγώ, για σένα μόνο και για τα ζωάκια μου………απλά μάνα, να ξέρεις, ξεριζώθηκα….

Δεν έχω πια τα φτερά που μου έδινες να πετώ ούτε τις ρίζες που με κρατούσαν στη γη….θα αναπνέω μάνα μου…..άλλα με δυσκολία όπως εσύ το τελευταίο διάστημα…….να ξέρεις μάνα, είσαι ο μοναδικός άνθρωπος που αγάπησα πιότερο και από τον εαυτό μου………θα σε αγαπώ μέχρι να σε συναντήσω πάλι κάποτε και να στο πω ξανά…..και έπειτα αιώνια μαζί θα ταξιδεύουμε στο σύμπαν…αναπαύσου τώρα….», έγραψε η Τζένη Χειλουδάκη.

Τζένη Χειλουδάκη πένθος μητέρα

Διαβάστε επίσης