Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου

Γιατί τα “έσπασαν” λίγο πριν τον γάμο – Οριστικός ο χωρισμός Τσαγκρίδη με Καινούργιου

Χωριστούς δρόμους μετά από 3 χρόνια σχέσης

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό πως η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης περνούν μια πολύ άσχημη περίοδο στην σχέση τους. Μετά από τρία χρόνια κοινής πορείας το ζευγάρι φαίνεται πως μάλωσε άσχημα, με τον επιχειρηματία να μαζεύει τα πράγματά του και να αποχωρεί για Κοπενγχάγη  συνδυάζοντας τα επαγγελματικά του με μια εξόρμηση μακριά από τα προβλήματά του.

Το πρωί της Τετάρτης 3/11, δημοσίευμα του περιοδικού Λοιπόν, ρίχνει φως στην… υπόθεση και αποκαλύπτει για πρώτη φορά τον λόγο που το ζευγάρι έφτασε σε αυτό το σημείο.

Ο λόγος που χώρισαν Τσαγκρίδης – Καινούργιου
Σύμφωνα με το περιοδικό, η ρήξη τους φαίνεται να είναι οριστική και ο χωρισμός – μετά από τρία χρόνια – δείχνει να είναι μονόδρομος. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα “θέλω” της παρουσιάστριας με εκείνα του επιχειρηματία απέχουν παρασάγγας. Εκείνη, που διανύει το 36ο έτος της ηλικία της, επιθυμεί διακαώς να κάνει οικογένεια, να αποκτήσει παιδί και να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον σύντροφό της, ενώ εκείνος φαίνεται να μην αισθάνεται ακόμη έτοιμος για το επόμενο βήμα.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως το ζευγάρι έχει να κάνει δημόσια εμφάνιση μαζί πολλές μέρες, πράγμα που μπορεί να σημαίνει πολλά ή και τίποτα…


Διαβάστε επίσης