Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου

Θηρίο: Μήνυμα «γροθιά στο στομάχι» στον Τάσο Ξιαρχό – Τα σημάδια από την αλλαγή στο σώμα του και η εξομολόγηση

Το Θηρίο, ο Κώστας Δρακούλας όπως είναι το κανονικό του όνομα, θέλησε να στείλει ένα μήνυμα «γροθιά στο στομάχι», μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα του Τάσου Ξιαρχό. Ο γνωστός χορογράφος, αφού κατέγραψε με το πρόσωπό της μία κοπέλα, στη συνέχεια τη χλεύασε για τα κιλά και την ενδυματολογική επιλογή της.

Αυτό δημιούργησε σάλο στα social media, με αποτέλεσμα τη δημόσια κατακραυγή του και τις απειλές για απόπειρα αυτοκτονίας.

Το Θηρίο, λοιπόν, που τα τελευταία χρόνια έχει χάσει αρκετά κιλά έβαλε μία φωτογραφία από το πώς υπήρξε στο παρελθόν και πώς είναι σήμερα.

Χαρακτηριστικά έγραψε:

«Αγαπητέ φίλε,

Εσύ που έλεγες πως σε λένε λουγκρ@, αδερφή και πρεζ@κια και αυτό σε ενοχλούσε όσο ήσουν ανώνυμος, τώρα που ξαφνικά σε ξέρει “η μάνα σου” όπως λένε στο χωριό μου, κανείς εσύ κριτική και μάλιστα παράνομη δημοσιοποίηση ενός κοριτσιού, επειδή είναι παχουλή! Εγώ φίλε ήμουν 240 κιλά ΧΟΝΤΡΟΣ και τα κατάφερα αλλά η παχυσαρκία άφησε στο σώμα μου ανεπανόρθωτες αισθητικές βλάβες που όμως φίλε μου δεν με χαλάνε καθόλου!

Ξέρεις γιατί άρεσα στις γυναίκες και τότε αλλά και τώρα που το δέρμα μου έχει κρεμάσει σαν κουρτίνα; Γιατί νιώθω ωραίος και γ@μ@τος και αυτό βλέπουν οι γύρω μας και όχι την εικόνα! Φίλε δεν θα σε βρίσω γιατί εγώ που είμαι και πραγματικά επώνυμος προσπαθώ να είμαι άνθρωπος και θα πω απλά ότι σε λυπάμαι γιατί τα 15 λεπτά δημοσιότητας σε έκαναν να ξεχάσεις το περιθώριο το οποίο βρισκόσουν! Καλή προσγείωση φίλε! #tasosxiarcho #xiarho #τάσοςξιάρχος»

Δες την ανάρτηση:

Διαβάστε επίσης