Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου

Ξιαρχό: «Αν με άκουγε τώρα θα του έλεγα…» – Συγκινούν τα λόγια της κοπέλας που χλεύασε για τα κιλά της

Οι δηλώσεις μετά τις απειλές απόπειρας αυτοκτονίας από τον χορευτή

Στην εκπομπή Love It μίλησε η κοπέλα που χλεύασε ο Τάσος Ξιαρχό για τα κιλά της, μετά τις απειλές του χορευτή για απόπειρα αυτοκτονίας και τη νοσηλεία του στο νοσοκομείο όπου του έγινε πλύση στομάχου. Η κοπέλα, συγκίνησε με τα λόγια της, αποκαλύπτοντας μάλιστα, πως θα ήθελε να επικοινωνήσει μαζί του.

Όσα είπε η κοπέλα για τον Ξιαρχό
«Είναι μία κατάσταση ιδιαίτερη και από τις δύο πλευρές. Δεν είναι δηλαδή μόνο η δίκη μου πλευρά. Μία κατάσταση μίσους επηρεάζει όλους τους ανθρώπους, και εμένα και τον Τάσο. Και κάποιους άλλους ανθρώπους, όπως π.χ. κάποιον που είχε κάνει ένα παρόμοιο σχόλιο. Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ αγχωμένη. Νιώθω πολύ άσχημα για όλο αυτό. Δεν ήθελα να πάρει τέτοια τροπή και να υπάρξει τόσο έντονη κινητοποίηση και αντίδραση. Θεωρούσα ότι θα υπάρξει ήρεμη αντίδραση» είπε η Μαίρη.

«Δείχνοντας το μεγαλείο ψυχής της, συνέχισε: «Ήταν μία λάθος στιγμή και όλοι έχουμε. Κανένας άνθρωπος δεν πρέπει να στήνεται στον τοίχο και να πυροβολείται επειδή έκανε ένα λάθος. Το είπα και χθες, ότι εγώ θα ήθελα να λυθεί προσωπικά. Μεταξύ εμένα και του ίδιου και γι’ αυτόν τον λόγο του έστειλα και μήνυμα.

Δεν περιμένεις πραγματικά ότι ένας άνθρωπος που έχει περάσει δύσκολα, πάρα πολύ δύσκολα, να μη σωπαίνει πέντε λεπτά και να μη μου δίνει κι εμένα το δικαίωμα να σωπάσω κι εγώ πέντε λεπτά και να πάρω τον χρόνο μου… Και να πούμε τέλος, δεν υπάρχει κάτι άλλο να συζητήσουμε. Από την αρχή είπα ότι δεν θέλω να πάει δικαστικά.

Προσπάθησα να επικοινωνήσω με τον ίδιο ωστόσο πρέπει να σεβαστώ τον χώρο του, γιατί και ο ίδιος και η οικογένειά του περνούν κάτι πολύ δύσκολο. Αν με άκουγε τώρα, θα του έλεγα – αν μου επιτρέπει και η κυρία Γερμανού – είναι πάντα εύκολο να το βάζεις κάτω και είναι εύκολο να πεις πέφτω και μένω εκεί που είμαι. Θέλει πολλή δύναμη να κοιτάξεις τον εαυτό σου μέσα σου και να πεις ότι είμαι αυτό… Όλοι έχουμε κάνουμε λάθος. Δεν έχω τίποτα να χωρίσω μαζί του, συγχωρώ αυτή την κατάσταση. Δεν χρειάζεται να μπαίνουμε σε αυτές τις διαδικασίες. Ας αγκαλιάσει τους γονείς του και ας αγαπήσει τον εαυτό του και όλα λύνονται».

Οι δηλώσεις της μαμάς το Τάσου Ξιαρχό την ώρα της εξαφάνισής του

Θρίλερ έζησαν οι γονείς του Τάσου Ξιαρχό το βράδυ της Δευτέρας 1/11, όταν το παιδί τους εξαφανίστηκε και απειλούσε να αυτοκτονήσει με μεγάλη ποσότητα χάπια. Αστυνομία και ΕΚΑΒ τον έψαχναν μανιωδώς, ωστόσο τελικά κατέληξε να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με πληροφορίες να τον θέλουν να έχει κάνει πλύση στομάχου.

Κατά τη διάρκεια λοιπόν που ο αγνοούνταν, η μητέρα του μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα δε μπορούσε να κρύψει την αγωνία της.

«Δυστυχώς δεν έχουμε κάποιο νεότερο. Έχει εξαφανιστεί, τον ψάχνουν όλοι παντού. Ανησυχώ πολύ γιατί έχει πάρει χάπια αρκετά κι αν πέσει σε κώμα εκεί στις ερημιές – το σπίτι που μεγάλωσε ο Τάσος εκεί που άφησε το αυτοκίνητό του είναι ερημικό μέρος – αν έχει πέσει σε κώμα δε θα τον βρει κανείς. Καταλάβατε; Εγώ έκανα μια έκκληση και από το Instagram αν είναι με κάποια φίλη κάπου σε κάποιο σπίτι και προσπαθεί να το περάσει έτσι απλά πρέπει να πάει σε ένα νοσοκομείο. Ήπιε πολλά χάπια και είναι πάρα πολύ επικίνδυνο. Το ξέρω ότι τα ήπιε γιατί το είπε σε μια πολύ καλή του φίλη και το πιστεύω. Δε θα της έλεγε ψέματα» είπε η μητέρα του Τάσου Ξιαρχό.

Διαβάστε επίσης