Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου

«Έχω δεχτεί καταγγελίες ότι ο Τάσος Ξιαρχό παρενοχλούσε σεξουαλικά αγόρια μαθητές του»

Αποκαλύψεις για πρώτη φορά

Μια σοκαριστική είδηση είδε το φως της δημοσιότητας για τον Τάσο Ξιαρχό. Στο Πρωινό και τον Θάνο Βάγιο ο Ηλίας Γκιώνης, αποκάλυψε πως έχει δεχτεί καταγγελίες από αγόρια μαθητές του χορευτή – χορογράφου, πως τους έχει παρενοχλήσει σεξουαλικά. Επίσης, πως έκανε bullying στα κορίτσια , λόγω των κιλών τους.

«Ο Τάσος έχει μια συνέπεια στο να αναπαράγει κακοποιητικό υλικό στο Instagram. Είναι στενάχωρο να γίνεται αυτό και ειδικά από άτομα που έχουν μια τόσο μεγάλη πλατφόρμα 50.000 followers, ασκούν επιρροή στο πλήθος. Έχει υπάρξει ένα προηγούμενο με εμένα και τον Τάσο πριν από δύο μήνες. Έχουν υπάρξει πολλά… Έχει ανεβάσει ανήλικο κοριτσάκι στην παραλία… Αυτό που έγινε με εμάς είναι ότι του έκανα μια δημόσια κριτική στο Instagram και ακολούθησε μια προσωπική διαμάχη μεταξύ εμού και του Τάσου, όπου ξεκίνησε να με βρίζει», είπε αρχικά ο ινφλουένσερ και ακτιβιστής.

H αποκάλυψη για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις
«Κι επειδή ο κόσμος το έβλεπε αυτό στο Instagram, άρχισε να μου στέλνει καταγγελίες εναντίον του Τάσου κι εγώ ξεκίνησα να τις ανεβάζω και να κάνω stories με αυτά που μου έστελνε ο κόσμος. Ο Τάσος συνέχισε να με βρίζει, έψαχνε να βρει που μένω και όλα αυτά υπάρχουν στο δικό μου προφίλ στο Instagram. Το ένα κομμάτι ήταν κοπέλες που έχουν υπάρξει μαθήτριες του Τάσου στις σχολές, όπου έχουν δεχθεί “χονδροφοβία”. Και αγόρια μαθητές του, οι οποίοι έχουν δεχτεί και live και μέσω μηνυμάτων σεξουαλική παρενόχληση από τον Τάσο».

«Ο Τάσος μου έκανε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, κάτι που εγώ το έμαθα από το αστυνομικό τμήμα. Κι εγώ με τη σειρά μου επικοινώνησα με τον δικηγόρο μου και όλη αυτή η δικαστική διαμάχη είναι σε εξέλιξη. Περιμένω να μου έρθει και επίσημα η καταγραφή της μήνυσης που μου έχει κάνει κι εγώ με τη σειρά μου θα φροντίσω να απαντήσω στον Τάσο. Θεωρώ ότι θέλει βοήθεια, ελπίζω να έχει ανθρώπους δίπλα του που θα τον βοηθήσουν», πρόσθεσε, μετά τις τελευταίες εξελίξεις πως ο Τάσος Ξιαρχό οδηγήθηκε στο νοσοκομείο μετά από απόπειρα αυτοκτονίας.

Διαβάστε επίσης