Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου

Τάσος Ξιαρχό: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε χθες ο Τάσος Ξιαρχό ο οποίος μετά την επίθεση που δέχτηκε στα social media για το βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο instagram χλευάζοντας μια άγνωστη κοπέλα για τα κιλά και τα ρούχα της, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

Ο ίδιος, λίγο μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο περιγράφοντας την τωρινή κατάσταση της υγείας του.

«Θεώρησα ότι το να σβήσω όλες μου τις φωτογραφίες από το instagram είναι μια πολύ ωραία νέα αρχή. Θέλω να μηδενίσω το προφίλ μου και να έχω μόνο την τελευταία ανάρτηση που θεωρώ ότι είναι μια ωραία φωτογραφία και ένα ωραίο τραγούδι και επειδή είχα κάποια posts με ανθρώπους που είπαν πράγματα για εμένα και δεν ήθελα να έχω αναμνήσεις είπα να τα σβήσω και να κάνω μια νέα όμορφη αρχή. Δεν είναι κάτι σημαντικό. Ήταν απλά της στιγμής.

Ήθελα απλά να τα σβήσω. Κάνω ένα ωραίο ξεκαθάρισμα για να μπορέσω και εγώ να έχω το μυαλό μου καθαρό και να ξεκινήσω τα λάθη μου, να δω τι είναι σωστό και τι όχι. Πλέον είμαι αρκετά καλά και στην υγεία μου γιατί μου κάνανε πλύση στομάχου… Τώρα είμαι καλά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τάσος Ξιαρχό.

Διαβάστε επίσης