Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου

Μάνος Ιωάννου: «Δεν γίνεται ξαφνικά να θυμήθηκαν 300 άτομα τι έχει κάνει ο Δημήτρης Λιγνάδης»

Ο Μάνος Ιωάννου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Open Weekend» και την Πένυ Καβέτσου, όπου μίλησε για τη συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη αλλά και τις καταγγελίες στον χώρο του θεάματος. Οι δηλώσεις του βέβαια για τον Δημήτρη Λιγνάδη προκάλεσαν αντιδράσεις…

«Αν ισχύουν όλα αυτά για Φιλιππίδη και Λιγνάδη είναι εγκλήματα. Πλέον έχει κοπάσει. Στην αρχή γινόντουσαν 500 χιλιάδες καταγγελίες, φοβόσουν να φλερτάρεις μη γυρίσει κάποιος και σου πει τι είναι αυτά που κάνεις. Δεν μπορεί να βγαίνει ο καθένας και να λέει το απλό φλερτ σεξουαλική παρενόχληση.

Η συνεργασία μου με τον Πέτρο Φιλιππίδη ήταν πάρα πολύ καλή. Ούτε bullying ούτε τίποτα. Εννοείται ότι μπορεί να υπάρξουν κάποια νεύρα, κάποιες φωνές. Εγώ δεν τον είδα να φέρεται άσχημα».

«Κάποιες καταγγελίες τις θεώρησα χαζές. Δεν γίνεται ξαφνικά να θυμήθηκαν 300 άτομα τι έχει κάνει ο Δημήτρης Λιγνάδης. Σίγουρα κάποια ισχύουν, αλλά και κάποια δεν ισχύουν. Βγήκαν απλά όλοι να κατηγορήσουν τον Δημήτρη Λιγνάδη. Το μεγάλο πλήγμα για το θέατρο ήταν ο κορονοϊός και όχι τόσο οι καταγγελίες», πρόσθεσε επίσης ο Μάνος Ιωάννου.

 

Διαβάστε επίσης