Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου

Στιγμές ευτυχίας για την Σίσσυ Χρηστίδου και τον Θοδωρή Μαραντίνη

Ξεχωριστή η σημερινή μέρα για το πρώην ζευγάρι

Πολύ ξεχωριστή είναι η σημερινή (8/11) μέρα για την Σίσσυ Χρηστίδου και τον Θοδωρή Μαραντίνη. Συγκεκριμένα, ο γιος τους, Άγγελος, έχει την ονομαστική του εορτή.

Μπορεί το ζευγάρι να έχει τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους εδώ και μερικά χρόνια, ωστόσο τα παιδιά τους αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητα τους.

Με αφορμή λοιπόν την γιορτή του γιου της, η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να του ευχηθεί και δημόσια, κάνοντας μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στα social media. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία του μικρού της στο Facebook, συνοδεύοντας την με πολύ γλυκιά λόγια ενώ σούσούρο πορκάλεσε στο instagram και με μια πρόσφατη ανάρτησή της.

Η ανάρτηση της Χρηστίδου για την γιορτή του γιου της
Στην λεζάντα έγραψε: «Χρόνια πολλά Μιχάηλ μου, Άγγελε μου ❤️ Το πλάσμα που μου έμαθε πως η ζωή δεν είναι άσπρη ή μαύρη. Μπορεί να είναι γκρι, αλλά και κόκκινη και μπλε. Που δεν μπήκε σε κουτί και που με έβγαλε από το δικό μου. Είχες δίκιο… στη καρέκλα έχει πιο πλάκα έτσι.. θα ήταν πολύ βαρετά αλλιώς… και ο κόσμος έχει άλλα χρώματα αν τον κοιτάξεις ανάποδα, έστω και για λίγο! Σαγαπώ».

Διαβάστε επίσης