Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου

Γλυκά Νερά: Οι πρώτες δηλώσεις του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μέσα από τη φυλακή

Τα πρώτα λόγια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, του 33χρονου πιλότου που ομολόγησε πως σκότωσε τη σύζυγό του Κάρολάιν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά και μπροστά στα μάτια της 11 μηνών κόρης τους, προβλήθηκαν σήμερα μέσα από την εκπομπή “Το Πρωινό”.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στις δηλώσεις του αναφέρει πως το μόνο που ζητά σχετικά με το βιβλίο που φέρει πάνω την φωτογραφία του είναι η αφαίρεση αυτής για να μην διαταραχθεί η οικογένειά του ενώ σε ότι έχει να κάνει με τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση τα αρνείται όλα.

«Μελετώ τη δικογραφία. Περιμένω την εξέλιξη της υπόθεσης και τον προσδιορισμό της δίκης. Σχετικά με τη φωτογραφία μου στο βιβλίο, εφ’ όσον ο εκδοτικός οίκος ολοκληρώσει την απόσυρση της φωτογραφίας μου θα είμαι ικανοποιημένος καθώς το μόνο που θέλω είναι να μην επηρεάζεται η οικογένειά μου.

Ως προς το ζήτημα που έχει ανακύψει σχετικά με τα τελευταία δημοσιεύματα δε θα ήθελα να τοποθετηθώ. Όσο γι’ αυτά που ακούστηκαν για παράλληλη σχέση, ποτέ δεν υπήρξε εξωσυζυγική σχέση. Δεν υπήρξε τίποτα που να επηρεάζει την οικογένειά μου» είπε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Διαβάστε επίσης