Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου

Καίτη Γαρμπή: Το μήνυμα που στέλνει σε όλες τις γυναίκες μέσα από το νέο της τραγούδι

Ένα μήνυμα προς όλες τις γυναίκες θέλησε να στείλει η Καίτη Γαρμπή μέσα από το νέο της τραγούδι «Άμα φύγω».

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια και ο Φοίβος συνεχίζουν την επιτυχημένη δισκογραφική τους σύμπραξη και μας χαρίζουν ακόμα ένα δυναμικό hit, το «Άμα Φύγω», που κυκλοφορεί, μαζί με music video, από την Panik Platinum.

To «Άμα Φύγω» είναι ένα ξεσηκωτικό hit, γεμάτο με ρυθμό και την «εκρηκτική» χημεία της Καίτης Γαρμπή και του Φοίβου, που ακούγεται δυνατά και θα αφιερωθεί πολύ! Το single μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα κινηματογραφικής αισθητικής music video, με την «ντίβα της καρδιάς μας» να πρωταγωνιστεί και να κλέβει τις εντυπώσεις με το μοναδικό ταπεραμέντο της, που σκηνοθέτησε ο Alex Konstantinidis.

Κατά τη διάρκεια του βίντεο και πιο συγκεκριμένα στο 2.33′ η εικόνα της Καίτης Γαρμπή «παγώνει» και εκείνη απευθύνει ένα δυνατό μήνυμα προς όλες τις γυναίκες.

«Εμείς οι γυναίκες είμαστε δυνατές και όποτε χρειαστεί ξέρουμε να δίνουμε τις μάχες μας για να υπερασπιστούμε ό,τι αγαπάμε. Αγαπάμε τον σύντροφό μας. Τον εκτιμάμε και τον σεβόμαστε. Γι’ αυτό θέλουμε και εκείνος να μας αγαπάει, να μας σέβεται και να μας εκτιμάει το ίδιο. Τον θέλουμε να στέκεται δίπλα μας, ούτε να μας προσπερνάει, ούτε να μας ακολουθεί. Αλλιώς, φεύγουμε. Και μπορούμε να προχωρήσουμε μόνες μας, δε φοβόμαστε γιατί είμαστε δυνατές» ακούγεται να λέει.

Το «Άμα Φύγω» συνεχίζει το σερί των επιτυχιών που μας χαρίζουν η Καίτη Γαρμπή και ο Φοίβος με το δισκογραφικό τους reunion, μετά τα «Ήλιος Δεν Βγαίνει Αν Δεν Πεις Καλημέρα», «Κορμιά Χαμένα» και «Σ’ Όποιον Αρέσω», καθώς και τα επιτυχημένα ντουέτα της Καίτης σε τραγούδια που της έχει γράψει ο Φοίβος με καταξιωμένους άντρες συναδέλφους της, «Ατόφιο Χρυσάφι» με τον Διονύση Σχοινά, «Η Πατρίδα Μου» με τον Χρήστο Μάστορα και «Κιβωτός» με τον Αντώνη Ρέμο.

Παράλληλα, αυτή την περίοδο η Καίτη Γαρμπή ετοιμάζεται για την πρεμιέρα των εμφανίσεών της σε ένα από τα πιο ιστορικά clubs της Αθήνας, μαζί με τον Χρήστο Μενιδιάτη, τους Alcatrash και τον Δημήτρη Σχοινά.

Διαβάστε επίσης