Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου

Μισός μετά τον χωρισμό του με την Κατερίνα Καραβάτου ο Κρατερός Κατσούλης – Αποκάλυψε πόσα κιλά έχασε

Μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του

Δηλώσεις στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη έκανε το μεσημέρι της Τετάρτης (10/11) ο Κρατερός Κατσούλης, ο οποίος μεταξύ άλλων αποκάλυψε πόσα κιλά έχει χάσει τον τελευταίο καιρό. Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε επίσης για την απόφασή του να απέχει από την τηλεόραση.

Ο Κρατερός Κατσούλης αναφέρθηκε στη σχέση του με τα παιδιά του, ενώ πριν λίγο καιρό είχε πει πως εκείνος μαζί με την Κατερίνα Καραβάτου εξήγησαν στην κόρη τους για ποιο λόγο χώρισαν.

Οι δηλώσεις του Κρατερού Κατσούλη
«Έχω χάσει περίπου 15 κιλά, κάνω διατροφή και γυμναστική. Δεν πρέπει να επικεντρωνόμαστε στα κιλά, πρέπει να επικεντρωνόμαστε στο τι θα κάνουμε για να νιώσουμε πιο όμορφα. Ο επαγγελματικός χώρος που δημιούργησα είναι ένας πολυχώρος τέχνης και πολιτισμού. Η τηλεόραση δεν μου έχει λείψει καθόλου ως μέσο, μου λείπουν οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργάστηκα. Η τηλεόραση με μια εκπομπή εκτός πρωινής ζώνης φυσικά και με ενδιαφέρει.

Τα παιδιά μου είναι η ζωή μου. Κάθε στιγμή που είμαι μαζί τους θεωρώ ότι είναι μοναδική. Ήθελα να γίνω μπαμπάς από πολύ νωρίς. Όταν κάνεις μεγαλύτερος παιδιά λες ότι τώρα ξέρω περισσότερα. Αν τα έχεις κάνει μικρότερος λες πως όταν μεγαλώσουν θα είμαστε πιο κοντά.

Νομίζω ότι το καλύτερο που έχει να κάνει κανείς είναι να είναι ευτυχής και ευγνώμων που έκανε παιδιά. Αυτό που λέω και στα δυο παιδιά μου είναι “σας αγαπάω και τους δύο έτσι κι αλλιώς”. Ο Αρίωνας μού επέτρεψε να τον γνωρίσω και να έρθουμε πιο κοντά μετά τα 2. Μέχρι τότε ήμουν μια “ιδέα”. Με το που αρχίσαμε να γνωριζόμαστε έγιναν φοβερά άλματα στη σχέση μας», είπε χαρακτηριστικά ο Κρατερός Κατσούλης.

Διαβάστε επίσης