Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου

Αγγελική Νικολούλη σε πιλότο: «Να σου θυμίσω εγώ ποια είναι η γυναίκα που έψαχνες» – Το ραντεβού στις φυλακές

Στην δολοφονία της Κάρολαϊν από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, μέσα στο σπίτι τους, στα Γλυκά Νερά, αναφέρθηκε η Αγγελική Νικολούλη μέσα από την χθεσινοβραδινή της εκπομπή.

Η δημοσιογράφος, με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση μετά την εισαγγελική πρόταση για τον συζυγοκτόνο και τα όσα ο ίδιος ισχυρίζεται μέσα από τις φυλακές σχετικά με τα σενάρια για εξωσυζυγική σχέση, θέλησε να του στείλει το δικό της μήνυμα μέσα από την εκπομπή.

Μέσα από το μήνυμα αυτό μάλιστα, η Αγγελική Νικολούλη αποκάλυψε πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έχει δηλώσει την πρόθεσή του να συναντηθούν μέσα στη φυλακές και παρότι εκείνη πήγε αρκετές φορές τελικά εκείνος πάντα ακύρωνε το ραντεβού τους.

«Λέει ότι δεν γνωρίζει ποια είναι η γυναίκα που μίλησε στην πρώτη εκπομπή; Γιατί να βάλει τον δικηγόρο του; Να του πω εγώ ποια είναι. Να του θυμίσω μάλλον. Να του φρεσκάρω λίγο τη μνήμη ποια είναι, αν μας ακούει, δεν ξέρω αν μπορεί να ακούσει εκεί που είναι… Να σου φρεσκάρω εγώ τη μνήμη αγόρι μου για το ποια είναι, αν την ξέχασες. Είναι η γυναίκα που την αναζητούσες εναγωνίως, λίγες μέρες πριν δολοφονήσεις τη δική σου. Είναι αυτή που δήλωνε σε φίλους ότι είσαι πολύ τρελά ερωτευμένος μαζί της. Είναι αυτή που την κάλυψα για να μην βρεθεί αντιμέτωπη με οποιονδήποτε κίνδυνο. Και την έψαχνες… Αν την ξέχασες να σου τη θυμίσω εγώ» είπε η Αγγελική Νικολούλη και συνέχισε,

«Γιατί λέγαμε να βρεθούμε και στις φυλακές για να μου μιλήσεις. Και όλο κλείναμε ραντεβού, κι όλο ερχόμουν εγώ, κι όλο το μετάνιωνες γιατί δεν θες να εκτεθείς σε κάμερα κι έτσι προτιμάς αυτές τις δηλώσεις μεταφοράς λόγου. Εγώ εδώ είμαι, έχεις δηλώσει το ενδιαφέρον σου ότι θες να τα πούμε. Όποτε θες, να μπω στις φυλακές και να βρεθούμε τετ α τετ. Αλλά μην μου λες τώρα ότι δεν ξέρεις ποια είναι η γυναίκα και θα βάλεις τον δικηγόρο να την βρει. Τώρα μεταξύ κατεργαραίων ειλικρίνεια».

Δες το σχετικό απόσπασμα από το 3.45 και μετά

 

Διαβάστε επίσης