Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου

Της το ζητάει εδώ και 11 χρόνια και του το αρνείται πεισματικά – Το χατίρι που δεν κάνει με τίποτα η Μενεγάκη στον Ματέο

«Και μόνο που το σκέφτομαι…»

Με αφορμή μία συζήτηση που είχε πριν από λίγο καιρό με τους συνεργάτες της στην εκπομπή της, η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να αποκαλύψει στους τηλεθεατές της, ποιο είναι το χατίρι που της ζητάει εδώ και χρόνια ο αγαπημένος της, Ματέο Παντζόπουλος και δεν του το κάνει με τίποτα.

Το αγαπημένο ζευγάρι προσπαθεί να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο η αλήθεια είναι πως η παρουσιάστρια πολλές φορές επιλέγει να μοιραστεί με το κοινό στοιχεία από τη ζωή της με τον αγαπημένο της και με τα παιδιά της.

Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για το χατίρι που δεν κάνει στον Ματέο Παντζόπουλο
Όπως εξήγησε λοιπόν η Ελένη Μενεγάκη, ο Ματέο πολύ συχνά της λέει να πάνε ένα μεγάλο ταξίδι με το αυτοκίνητο και να ταξιδέψουν πολλές μέρες, κάτι που η παρουσιάστρια δεν μπορεί με τίποτα.

«Εγώ δεν είμαι ο άνθρωπος που θα κάνει ακόμα και οι δυο μας μεγάλο ταξίδι με αυτοκίνητο. Εμένα ο δικός μου ο άντρας μου το ζητούσε αυτό και μου το ζητάει όλα τα χρόνια που είμαστε μαζί, Να πάμε ένα ταξίδι, να πάρουμε το αυτοκίνητο και να ταξιδέψουμε 20 μέρες. Εγώ και μόνο που το σκέφτομαι, 20 μέρες μέσα σε ένα αυτοκίνητο, αρχίζω και δε νιώθω καλά. Πέραν των παιδιών, οι δυο μας, δεν… Δεν είναι για όλους τους ανθρώπους αυτό…. Δε μπορώ… Με έναν άνθρωπο μαζί που τον λατρεύω, δε μπορώ…», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη.

Διαβάστε επίσης