Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου

J2US: Χιλιάδες αντιδράσεις με την εμφάνιση της Μαρίνας Πατούλη

Η αναφορά στον πρώην σύζυγό της και το σέξι φόρεμα

Τον απόλυτο χαμό επικράτησε η απρόσμενη εμφάνιση της Μαρίνας Πατούλη στο αποψινό (13/11) live του J2US, η οποία από εδώ και πέρα θα συμμετέχει κανονικά στο σόου, έχοντας για παρτενέρ της τον ταλαντούχο Στέλιο Διονυσίου.

Από την έναρξη κιόλας του αποψινού (13/11) J2US, ο Νίκος Κοκλώνης είχε αποκαλύψει πως θα δούμε αρκετές εκπλήξεις και μια από αυτές θα ήταν η άφιξη ενός νέου ζευγαριού, χωρίς όμως να γνωρίζει κανείς πως πρόκειται για την Μαρίνα Πατούλη.

Η ίδια όπως κάθε φορά έτσι και τώρα εμφανίστηκε με ένα φοβερό κόκκινο φόρεμα και ήταν πιο λαμπερή από ποτέ. Μετά την εμφάνισή τους, ο παρουσιαστής αποκάλυψε ότι για απόψε έχουν ασυλία!

Μάλιστα, η ίδια μέσα σε όλα αναφέρθηκε στον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Πατούλη, αποκαλύπτοντας πως ολοκληρώθηκε η διαδικασία για το διαζύγιό τους και πως είναι πλέον έτοιμη να προχωρήσει παρακάτω.

Η εμφάνιση της Μαρίνας Πατούλη στο J2US

Όπως ήταν αναμενόμενο, την ώρα που ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε το όνομα της, επικράτησε πανζουρλισμός στα social media και ιδίως στο Twitter, με τους χρήστες να την αποθεώνουν για τα καλά!

Τα tweets για την εμφάνιση της Πατούλη στο J2US

Διαβάστε επίσης