Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου

Στιγμές ευτυχίας για τη Δέσποινα Βανδή και την κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη

Η υπέροχη ανάρτηση

Η περίοδος αυτή φαίνεται πως είναι εξαιρετική για τη Δέσποινα Βανδή. Η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει αφήσει πίσω της την ιστορία που δημιουργήθηκε με το διαζύγιό της, προχώρησε τη ζωή της με τον Βασίλη Μπισμπίκη και στα επαγγελματικά της, πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Την ίδια στιγμή ωστόσο, η Δέσποινα Βανδή έχει θέσει σε όλους και σε όλα μία βασική προτεραιότητα που δεν είναι άλλη από τα δύο παιδιά της. Έτσι, η αγαπημένη τραγουδίστρια, λίγο πριν πάει στα στούντιο για το live του J2US, απόλαυσε το μεσημέρι του Σαββάτου (13/11) με την αγαπημένη της κόρη, Μελίνα Νικολαΐδη.

Μαμά και κόρη είναι πολύ δεμένες και δεν είναι τυχαίο που πολύ συχνά κάνουν αναρτήσεις η μία για την άλλη. Μάλιστα, η Μελίνα έχει πια μεγαλώσει και μοιάζει όλο και πιο πολύ στην μαμά της. Εκμεταλλευόμενες λοιπόν τη χθεσινή λιακάδα, απόλαυσαν ένα υπέροχο γεύμα δίπλα στη θάλασσα και η τραγουδίστρια θέλησε να μοιραστεί ένα στιγμιότυπο από την έξοδό τους με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή με την Μελίνα Νικολαΐδη

Δέσποινα Βανδή Μελίνα Νικολαΐδη

Διαβάστε επίσης