Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου

Αναβρασμός στη showbiz: Αποκάλυψε την επανασύνδεση η Κατερίνα Καραβάτου

Τα είπε όλα!

Για μια επανασύνδεση στον χώρο της showbiz έκανε λόγο, μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Καραβάτου, αν και το κεντρικό πρόσωπο, που δέχθηκε ερώτηση σχετικά με αυτό το θέμα, απέφυγε να απαντήσει, τη στιγμή που η παρουσιάστρια βιώνει στιγμές αγωνίας.

Ο Μπουράκ Χακί μίλησε στο «Τι λες τώρα» για το… ρόλο του αγρότη και τη ζωή της στη φάρμα του στην Τουρκία, αλλά και για τις γυναίκες, με τις φήμες να είναι έντονες για επανασύνδεση με την Χαρά Παππά.

Επανασύνδεση για τη Χαρά Παππά και τον Μπουράκ Χακί; Η φωτογραφία που  "φούντωσε" τις φήμες - News - Youweekly

Η νέα ζωή του Μπουράκ Χακί

Ο γνωστός ηθοποιός τόνισε ότι του αρέσει πάρα πολύ η Ακρόπολη και σημείωσε ότι όποτε βρίσκεται στη χώρα μας θυμάται τη φιλία και την όμορφη ζωή, ενώ απέφυγε να απαντήσει αν οι κοπέλες από την Ελλάδα ή την Τουρκία είναι ομορφότερες.

Επίσης, μίλησε για τη νέα του ασχολία που είναι η γη. «Έχω την δική μου φάρμα. Εκεί εργάζομαι πολύ περισσότερο απ’ ότι νόμιζα. Μου αρέσει η ζωή στη φάρμα. Η ήρεμη ζωή. Με βοηθά να επαναφέρω το πνεύμα μου και νοιώθω καλύτερα όταν πιάνω το χώμα και τα δέντρα και αυτό με ανακουφίζει» τόνισε και πρόσθεσε πως τα καρύδια που βγάζει είναι αρκετά καλής ποιότητας.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι εμβολιάστηκε, κάνοντας και τις δύο δόσεις στη Μυτιλήνη, ενώ διέψευσε ότι του έγινε πρόταση για το Survivor. «Όχι, για το τουρκικό Survivor μου έχει κάνει πολλές προτάσεις ο Ατζούν. Αλλά μου αρέσει να βλέπω το Survivor και όχι να συμμετέχω» υπογράμμισε.

Στο Survivor 5 ο πρώην σύντροφος της Χαράς Παππά, Μπουράκ Χακί; - Survivor  - Youweekly

Διαβάστε επίσης