Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου

Άννα Βίσση για Δέσποινα Βανδή: «Εύχομαι να ξαναγίνει μια ευτυχισμένη γυναίκα γιατί το αξίζει»

Μια επική μουσική συνύπαρξη επί σκηνής απόλαυσαν το βράδυ της Παρασκευής οι Θεσσαλονικείς, καθώς η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται η Άννα Βίσση και οι δύο κυρίες τραγούδησαν μαζί.

Η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» και ο Οδυσσέας Μητσόπουλος ταξίδεψαν στην Θεσσαλονίκη και εξασφάλισαν πλάνα από την κοινή τους εμφάνιση στην πίστα. Η Άννα Βίσση μάλιστα λίγο πριν καλωσορίσει τη Δέσποινα Βανδή στη σκηνή, ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Είναι μαζί μας μια σούπερ σταρ. Εγώ είμαι η οικοδέσποινα και εκείνη την λένε Βανδή Δέσποινα! Την εκτιμώ και πλέον την αγαπώ! Της εύχομαι από εδώ και πέρα, όπως ήταν πολλές φορές στη ζωή της ευτυχισμένη, να ξαναγίνει γιατί της αξίζει!».

«Είναι πάρα πολύ όμορφα. Μας ένωσε ο Νίκος Κοκλώνης. Αυτή τη φορά η συνάντησή μας ήταν πιο χαλαρή, έχουμε βρεθεί, έχουμε μιλήσει αρκετά και έχουμε μοιραστεί πολλά πράγματα. Χάρηκα που την είδα, τη θαυμάζω πολλά χρόνια και την εκτιμώ αφάνταστα. Ήταν μια πολύ όμορφη βραδιά. Να δούμε τι θα γίνει με τον κορονοϊό, μας έχει αποσυντονίσει τελείως. Ευελπιστώ κάποια στιγμή να συναντηθούμε επί σκηνής, γιατί ταιριάζουμε πάρα πολύ» δήλωσε η Δέσποινα Βανδή στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι».

 

Διαβάστε επίσης