Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την Ρούλα Ρέβη

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θέλησε μέσα από το «The 2Night Show» να ζητήσει δημόσια συγγνώμη στην Ρούλα Ρέβη, ύστερα από τις δηλώσεις που έκανε η φωτογράφος σχετικά με κάτι που την είχε ενοχλήσει στον παρουσιαστή.

«Όταν ο Αποστόλης βρέθηκε καλεσμένος στον Αρναούτογλου και ρωτήθηκε για τη διαφορά ηλικίας μας, δεν μου άρεσε. Γι’ αυτό και ανέβασα την ταυτότητά μου, για να τελειώσουμε. Δεν ήταν το θέμα ο Γρηγόρης, αλλά έχω μια μανία με τις γυναίκες, ήταν σαν να ρωτάς μέσω του άντρα μου πόσο χρονών είμαι» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η Ρούλα Ρέβη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Το βράδυ της Δευτέρας, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με αφορμή τη συζήτηση που είχε με τη Φαίη Ξυλά για τη διαφορά ηλικίας, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θέλω να απαντήσω δημοσίως κάπου. Θα αδράξω την ευκαιρία. Έχω πει κάτι στο παρελθόν και έχω στεναχωρήσει έναν άνθρωπο. Έχει να κάνει με την κ. Ρούλα Ρέβη που είναι παντρεμένη με τον Αποστόλη Τότσικα.

Θέλω να ζητήσω συγγνώμη κακώς τόσα χρόνια δεν το έχω λύσει. Το ανέφερε πρόσφατα και θέλω να ζητήσω συγγνώμη γιατί πάνω στην ροή της κουβέντας… δεν έχω πρόβλημα με τις ηλικίες των ζευγαριών και ποιος θα ερωτευτεί ποιον. Μπορεί αν μου ξέφυγε κάτι από τις τόσες συζητήσεις και θέλω να ζητήσω χίλια συγγνώμη, αν την στενοχώρησα. Προσπαθώ να είμαι προσεκτικός και μπορεί να μην τα καταφέρνω καμία φορά επάνω στην ροπή της κουβέντας… Δεν το γνώριζα αυτό το θέμα, το ανοίγω για να το ξορκίσω. Ελπίζω να είστε καλά και ευτυχισμένη με την οικογένειά σας. Στεναχωρώ κάποιους άθελά μου…».

Διαβάστε επίσης