Τετάρτη, 17 Αυγούστου

Λάκης Λαζόπουλος: «Ο Νίκος Μουτσινάς δεν κάνει σάτιρα, αλλά μεσημεριανό»

Τον Λάκη Λαζόπουλο συνάντησε το βράδυ της Δευτέρας 22 Νοεμβρίου η κάμερα της εκπομπής Happy Day στα εγκαίνια της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής «Τεχνών Εκατό» που έχει δημιουργήσει. Ο ηθοποιός αφού πήρε το μέρος του Άρη Σερβετάλη που αποφάσισε να αποχωρήσει από την παράσταση που πρωταγωνιστούσε καθώς δε θέλει να παίζει μόνο για εμβολιασμένους, στη συνέχεια ρωτήθηκε αν του αρέσει η σάτιρα του Νίκου Μουτσινά.

Τότε ο Λάκης Λαζόπουλος δήλωσε πως αυτό που κάνει ο Νίκος Μουτσινάς δεν είναι σάτιρα αλλά μεσημεριανό και πως αυτά τα δυο δεν πρέπει να τα μπερδεύουμε.

«Δεν κάνει σάτιρα ο Νίκος Μουτσινάς, παρουσιάζει ένα μεσημεριανό πρόγραμμα. Είναι άλλο πράγμα το lifestyle σχόλιο. Είναι τελείως άλλο πράγμα από την πολιτική σάτιρα. Μην τα συγχέουμε όλα μαζί. Κάνει κάτι τελείως διαφορετικό αλλά αυτό που κάνει, το κάνει καλά. Είμαι εντελώς αντίθετος με το να πηγαίνουν στα δικαστήρια τη σάτιρα, δε μου αρέσει. Θεωρώ ότι η σάτιρα είναι απολύτως ελεύθερη. Ο κόσμος καταλαβαίνει την προσβολή, τη σάτιρα… τα καταλαβαίνει καλύτερα από τους ειδικούς που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα» είπε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Διαβάστε επίσης