Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου

Νέα “πυρά” του Μαυρίκιου Μαυρικίου κατά του Παπαδόπουλου – «Θα προχωρήσω σε μήνυση»

«Δίνω δουλειά σε 80 ανθρώπους και δέχομαι λάσπη»

Ακάθεκτη φαίνεται πως συνεχίζεται η κόντρα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον Ορφέα Παπαδόπουλο και τον Μαυρίκιο Μαυρικίου με αφορμή τη συνέντευξη του δεύτερου για τους ανεμβολίαστους ηθοποιούς που βρίσκονται στο θέατρο.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μίλησε το πρωί της Τρίτης (23/11) στη εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα και αναφέρθηκε στα όσα έχουν γίνει ανάμεσα σε εκείνον και τον Ορφέα Παπαδόπουλος, ξεκαθαρίζοντας πως επικοινώνησε μαζί του με τη συνέντευξη.

Οι δηλώσεις του Μαυρίκιου Μαυρικίου για τον Ορφέα Παπαδόπουλο
«Ο Ορφέας Παπαδόπουλος κόλλησε κορωνοϊό το καλοκαίρι και εμείς κάναμε πρόβες με άλλο ηθοποιό που θα τον αντικαθιστούσε. Οι ηθοποιοί του θιάσου ανησυχούσαν με τον Ορφέα, ένιωθαν ότι ήταν σε κίνδυνο. Επικοινωνήστε και με τον κύριο Γιαννόπουλο να σας το επιβεβαιώσει, μου έλεγε ότι έχω απόλυτο δίκαιο.

Με ρωτούσαν αν ο Ορφέας έχει κάνει τεστ και πώς θα μπουν μαζί του στο πούλμαν να ταξιδέψουν. Δείχνω την κοινωνική μου ευαισθησία, θέλοντας να προστατεύσω τους ηθοποιούς και το κοινό. Για να δείτε ποιος λέει ψέματα, είπε ότι δεν επικοινώνησα μαζί του. Του έστειλα μήνυμα και του ζήτησα συγγνώμη που χρησιμοποίησα το όνομά του και δύο ώρες μετά έλεγε ότι δεν επικοινώνησα μαζί του.

Έχω μία από τις πιο σοβαρές εταιρίες παραγωγής και αυτή τη στιγμή δίνω δουλειά σε 80 ανθρώπους με τις παραγωγές μου και νιώθω περήφανος γι’ αυτό. Και αντί να ακούσω ένα ευχαριστώ δέχομαι λάσπη. Είπε ότι εγώ του έριξα λάσπη, αυτός την πέταξε τη λάσπη. Θα προχωρήσω σε μήνυση για να αποκατασταθεί η αλήθεια και να υπάρξει μια συνεννόηση με τον Ορφέα Παπαδόπουλο», είπε χαρακτηριστικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Διαβάστε επίσης