Τρίτη, 18 Ιανουαρίου

Βγήκε από το The bachelor κι έχασε 10 κιλά – Η πρώτη εμφάνιση της Έλενας με καυτό μίνι ροζ φόρεμα

Αλέξη… κοίτα τι έχασες!

Όσο είναι μέσα στο σπίτι του The Bachelor καλοτρώνε και φουσκώνουν αλλά… όταν βγαίνουν είναι λες και το κάνουν επίτηδες για να φωνάξουν στον Αλέξη Παππά “κοίτα τι έχασες”.

Την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση πραγματοποίησε η Έλενα Παπαμεθοδίου, δύο περίπου μήνες μετά το γύρισμα της αποχώρησής της από το «The Bachelor». Η 29χρονη παίκτρια της οποίας η ξαφνική αποχώρηση προβλήθηκε στο επεισόδιο της Τετάρτης (δείτε την σκηνή εδώ), έδωσε το «παρών» στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε όλα τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε από τις συμπαίκτριές της λόγω των κιλών της.

Όπως παραδέχτηκε, λόγω γυναικολογικού προβλήματος στο παιχνίδι τη βλέπαμε 10 κιλά περισσότερο από ό,τι είναι σήμερα, παρόλα αυτά, όμως, ουδέποτε είχε πρόβλημα με την εικόνα της.

Έλενα Bachelor

«Η Γιώτα με πρόσβαλε, είπε κάτι πολύ άσχημο για την εμφάνισή μου και το θέμα των κιλών μου. Τα κιλά χάνονται. Εγώ τώρα έχω χάσει 10 κιλά. Είχα ένα γυναικολογικό πρόβλημα και μέσα στο παιχνίδι έβαλα 10 κιλά. Τα κακόβουλα σχόλια δε μου άρεσαν. Τα έχω πολύ καλά με τον εαυτό μου. Ήταν το γυναικολογικό πρόβλημα που είχα. Φούσκωσα. Αλλά μέσα σε ένα μήνα τα έχασα», είπε χαρακτηριστικά η Έλενα.

Η νέα ανανεωμένη εικόνα της Έλενας

Διαβάστε επίσης