Σάββατο, 22 Ιανουαρίου

Ετεοκλής Παύλου: Οι πρώτες ώρες μετά τον ακρωτηριασμό και ο… λευκός καρχαρίας

Ο Ετεοκλής Παύλου με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία, θυμήθηκε την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής του, όταν ακρωτηριάστηκε το πόδι του μένοντας για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα στο νοσοκομείο.

Ο Κώστας Χρονόπουλος, ο προσθετικός που ανέλαβε από την πρώτη στιγμή τον Ετεοκλή Παύλου, μίλησε στην εκπομπή Familiar για το πώς ο Ετεοκλής Παύλου αντιμετώπισε το ατύχημά του όταν ήταν στο νοσοκομείο.

«Είχε το ατύχημά του πριν από έξι χρόνια. Θυμάμαι χαρακτηριστικά το δωμάτιο που βρισκόταν ο Ετεοκλής. Δυστυχώς ήταν από τα περιστατικά που μένουν αρκετό διάστημα στο νοσοκομείο, είχε υποστεί τον ακρωτηριασμό αλλά δυστυχώς είχε κι άλλα προβλήματα. Λόγω της μεγάλης παραμονής του στην εντατική είχε χάσει πάρα πολλά κιλά» ανέφερε ο Κώστας Χρονόπουλος.

Και ο Ετεοκλής Παύλου περιέγραψε: «Ήρθε η ώρα να μάθει και ο κόσμος πως κοιμόμουν στο νοσοκομείο και στην εντατική αγκαλιά με έναν τεράστιο αρκούδο – καρχαρία. Ήταν περίπου στο 1,5 μέτρο και ήταν ένα λούτρινος καρχαρίας. Όταν με ρωτούσαν τι έπαθα έλεγα ότι ήμουν στη θάλασσα και μου έφαγε το πόδι ένας καρχαρίας».

Διαβάστε επίσης