Τρίτη, 18 Ιανουαρίου

Ελεονώρα Μελέτη: Η εξομολόγηση για τις δυσκολίες της μητρότητας μετά το μήνυμα που δέχτηκε στο Instagram

H Ελεονώρα Μελέτη το βράδυ της Παρασκευής 3 Δεκεμβρίου, με αφορμή ένα μήνυμα που έλαβε από μία διαδικτυακή της φίλη, έστειλε ένα μήνυμα σε όλες τις μανούλες, οι οποίες βιώνουν την εγκυμοσύνη και τη μητρότητα με δυσκολία.

Πιο συγκεκριμένα, η κοπέλα ευχαρίστησε την Ελεονώρα Μελέτη για το βιβλίο που κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό με τίτλο, «Γυναίκα ψάχνει…», λέγοντάς της πως την βοήθησε αρκετά να αντιμετωπίσεις τις δύσκολες ημέρες μετά τη γέννα της.

Η παρουσιάστρια αναδημοσίευσε το μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ενώ πόσταρε παράλληλα και μία δική της από τη γέννα της, την οποία συνόδευσε γράφοντας: «Η φωτογραφία αυτή τραβήχτηκε 18 Απριλίου του 2018.
Δεύτερη μέρα με την Αλεξάνδρα στο σπίτι. Βλέπεις το βραχιολάκι της? Βλέπεις όμως κ το βλέμμα μου? Δεν ξέρω αν φαίνεται αλλά έχει μέσα σε όλα, πέρα από αϋπνία, κούραση, τον πόνο της καισαρικής, και μια δόση τρόμου. Ένα άβολο συναίσθημα απέναντι στο άγνωστο. Έβγαλα σελφι, για να βρεθώ απέναντι στον εαυτό μου».

«Αλλά δεν χαμογελάω κ τόσο. Είμαι ευτυχισμένη αλλά φοβάμαι. Τότε δεν το καταλάβαινα. Τώρα το συνειδητοποιώ.
Τώρα που έχουν περάσει 3,5 χρόνια μαθαίνοντας καθημερινά το ρόλο της μητέρας, που βρίσκω τα πατήματα μου με τον νέο μου εαυτό, κ ισορροπώ σε όλα όσα θέλω να είμαι. Υπάρχουν θαυμαστές γυναίκες που ήταν σαν να γεννήθηκαν μητέρες. Κ υπάρχουμε κ εμείς οι άλλες επίσης θαυμαστές γυναίκες που γινόμαστε κάθε μέρα ολοένα κ περισσότερο μητέρες.
Δεν είναι για όλες εύκολο. Δεν είναι πάντα εύκολο«.

«Κάνω αυτό το ποστ για χάρη της φίλης που έστειλε το μήνυμα που ακολουθεί αν σύρετε τη φωτογραφία. Κ για όλες εκείνες που διαβάζοντας αυτές τις γραμμές θα νιώσουν τυχερές που για εκείνες δεν ήταν δύσκολο αλλά και για όλες εκείνες που όταν θα τις διαβάσουν δεν θα νιώσουν πλέον μόνες», έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη στη λεζάντα της ανάρτησής της.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram)

Διαβάστε επίσης