Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου

Σοφία Δανέζη για Δημήτρη Κεχαγιά: «Δεν μιλάμε, κάποια πράγματα σταματάνε»

Η Σοφία Δανέζη αποκάλυψε στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τη Σπυριδούλα Τριάντου ποιες είναι οι σχέσεις της σήμερα με τον Δημήτρη Κεχαγιά.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε, επίσης, και για τις τηλεοπτικές προτάσεις που είχε μετά το Big Brother και στις οποίες είπε όχι.

«Δέχτηκα πολλές προτάσεις και για πάνελ και για πολλά, αλλά δεν είναι το στοιχείο μου. Ήταν δελεαστικές, αλλά δεν κάνω τέτοια πράγματα. Εμένα η δουλειά μου είναι να τραγουδάω. Στο J2US, ναι, θα πήγαινα. Έκανα κάποιες συζητήσεις, αλλά δεν ευδοκίμησαν», λέει αρχικά η Σοφία Δανέζη.

Η Σοφία Δανέζη, στη συνέχεια, απάντησε για τον Δημήτρη Κεχαγιά, με τον οποίο είχαν έρθει πολύ κοντά μέσα στο σπίτι του Big Brother: «Δεν έχουμε μαλώσει, απλώς δεν μιλάμε. Κάποια πράγματα σταματάνε».

«Εγώ πολλά χρόνια είμαι μόνη, δεν έχω βρει το άλλο μου μισό. Δεν κάνω “παρέες” εγώ, κάνω σχέσεις. Αν δεν κάνω σχέση, είμαι μόνη. Μπορεί να μη με φλερτάρουν πολύ, καθώς είμαι και λίγο απόμακρη. Όταν όμως ερωτευτώ, είμαι η γυναίκα που φέρνει παντόφλες στον άντρα», εξομολογείται επίσης η Σοφία Δανέζη.

 

Διαβάστε επίσης