Τρίτη, 18 Ιανουαρίου

Αγωνία για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αλλάζουν τα πάντα στην υπόθεση πριν από τη δίκη;

Η… σιωπή γεννά ερωτήματα για τα δημοσιεύματα που ήρθαν στα χέρια του εισαγγελέα

Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά συνεχίζει να απασχολεί την επικαιρότητα, με επτά σχεδόν μήνες πια να έχουν περάσει από την άγρια δολοφονία της Καρολάιν, καθώς η αγωνία είναι έντονη λίγο πριν περάσουμε στη δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Ο 33χρονος σήμερα πιλότος είναι εκείνος, που προκάλεσε το θάνατο της Καρολάιν, συζύγου και μητέρας του παιδιού του, ωστόσο ορισμένα δημοσιεύματα έχουν φέρει «σκιές» για το τι πραγματικά έχει συμβεί, αν και μάλλον έχουν έναν περισσότερο σκανδαλοθηρικό χαρακτήρα.

Όταν μίλησε στο «Open Weekend» ο δικηγόρος του, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, τόνισε ότι έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες για τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, με τον εισαγγελέα να εξετάζει άμεσα τα πιθανά νέα στοιχεία, που παρουσιάζουν μια εντελώς διαφορετική υπόθεση.

Αναφορικά με τον Αναγνωστόπουλο, ο συνήγορός του δήλωσε πως «βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή σε στάδιο αναμονής. Θέλουμε να δούμε αν θα υπάρξουν εξελίξεις και ζητάμε κάθε στοιχείο να δοθεί στον εισαγγελέα κι εκείνος να το εξετάσει άμεσα, καθώς υπάρχει και το όριο κράτησης των 18 μηνών».

Διαβάστε επίσης