Κυριακή, 23 Ιανουαρίου

Σταμάτης Γαρδέλης: “Το bullying που δέχτηκα με…” – Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή του από την Φάρμα

“Θέλω σαν τρελός να ξαναμπώ”

Καλεσμένος στο Πρωινό βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (9/12) ο Σταμάτης Γαρδέλης, με αφορμή την οικειοθελή αποχώρησή του από την Φάρμα.

Ο ίδιος απουσίαζε πολύ ώρα από τις εγκαταστάσεις και προκάλεσε αρκετή ανησυχία στους συμπαίκτες του, με τον Σάκη Τανιμανίδη τελικά να εμφανίζεται εκεί και να τους ανακοινώσει πως τελικά ο ηθοποιός αποφάσισε να αποχωρήσει.

Έτσι λοιπόν, ο Σταμάτης Γαρδέλης βρέθηκε νωρίτερα στο πλατό της πρωινής εκπομπής και προχώρησε στις πρώτες του δηλώσεις αναφορικά με το ριάλιτι περιπέτειας.

Οι πρώτες δηλώσεις του Γαρδέλη μετά την αποχώρησή του από την Φάρμα
«Βγήκα από τη Φάρμα, αλλά δε βγήκα από το παιχνίδι. Η Φάρμα είναι ένα άγνωστο ταξίδι. Είμαστε μεθυσμένοι όλοι στη Φάρμα. Το τελευταίο μου πλάνο ήταν πως η μέση μου με προδίδει και δε μπορώ να ζήσω όπως θέλω εγώ, αποχωρώ για να ξεκουραστώ. Και ποιος ξέρει; Θέλω σαν τρελός να ξαναμπώ.

Οι λέξεις που είπα εκεί μέσα δεν παίχτηκαν όλες. Δεν τσακώθηκα με κανέναν στη Φάρμα. Το bullying που δέχτηκα με στενοχώρησε. Η επίκληση που έκανα στον Δία ήταν ένα αστείο. Ο Κουτσαβάκης με έκανε και έκλαψα. Δεν έδειξαν τον πραγματικό μου εαυτό και τις ευαισθησίες μου», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης