Σάββατο, 22 Ιανουαρίου

Αρπάχτηκαν στον αέρα Βασάλος – Χρηστίδου: «Όταν έχεις ένα συμβόλαιο, το τιμάς»

Χαμογέλα και πάλι: Χαμός έγινε σήμερα (11/12) στον αέρα της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η παρουσιάστρια αρπάχτηκαν στον αέρα.

Με αφορμή την αποχώρηση του ηθοποιού Γιάννη Χατζηγεωργίου από τη θεατρική παράσταση για να πάει στο Survivor, o Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του Mega. Μετά την προβολή του βίντεο, ξεκίνησε μία συζήτηση όλο νόημα και σπόντες, ανάμεσα στη Σίσσυ Χρηστίδου και τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

«Και συμβόλαιο να έχεις με συνεργάτες σου, Σπύρο μου, άμα θέλουν να φύγουν και να πάνε σε κάποιο ριάλιτι δεν τους σταματάει κανείς», είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου με τον Παύλο Σταματόπουλο να λέει: «Για ποιον χτυπάει η καμπάνα;».
Τότε, ο Κωνσταντίνος Βασάλος είπε: «Συγνώμη, συγνώμη αν ο κύριος Χατζηγεωργίου δεχόταν πρόταση από το Netflix, όχι στο Survivor, θα έβγαινε κάποιος να πει “τι είναι αυτά που κάνεις και μας παρατάς;” Όχι. Θα του έλεγαν να πάει, να γίνει πιο πολύ διάσημος και να πάρει λεφτά».

«Επαγγελματισμός σημαίνει “έχω δεσμευτεί με αυτήν εδώ την εκπομπή, με αυτό το κανάλι”. Έρχεται εμένα αύριο το CNN και μου λέει ότι με θέλουν…» συμπλήρωσε η Σίσσυ Χρηστίδου. «Να μιλήσεις με ένα ρεαλιστικό σενάριο, δεν θα έρθει ποτέ το CNN να σε πάρει γιατί δεν μιλάς καλά αγγλικά, ενώ είσαι πολύ ικανή. Εννοώ ότι δεν έχεις την προφορά», απάντησε με τη σειρά του ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Ας αφήσουμε εμένα, ας πιάσουμε τον Κωνσταντίνο. Βασικά να σας πω κάτι; Δεν πας, όταν έχεις ένα συμβόλαιο το τιμάς. Εγώ δεν θα πάω να κάνω καν τη συζήτηση. Έχω ένα συμβόλαιο, που θα πάω;», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.
Στο τέλος της κουβέντας, η Ελένη Βουλγαράκη απευθυνόμενη στη Σίσσυ Χρηστίδου και τον Κωνσταντίνο Βασάλο είπε: «Λύστε τα στο καμαρίνι μετά τα προσωπικά σας».

Διαβάστε επίσης