Τετάρτη, 10 Αυγούστου

«Λυπήθηκα τον εαυτό μου στο Survivor» – Ο Νίκος Μπάρτζης “σπάει” τη σιωπή του για την αποχώρησή του

«Όπα ρε φίλε, τι παράταση;»

Καλεσμένος στην εκπομπή After Dark βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής (10/12) ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συμμετοχή του στο Survivor 4 καθώς και στην απόφασή του να αποχωρήσει οικειοθελώς, ενώ αναφέρθηκε και στο συμβόλαιο που σύναψε με την Ατζούν Μίντια.

Οι δηλώσεις του Νίκου Μπάρτζη για το Survivor
«Δεν μπορώ να μιλήσω για τις αποχωρήσεις στο παιχνίδι αλλά εννοείται πως ήταν συγκινητικό όταν έφυγε ο Τζέιμς. Κακά τα ψέματα ήξερα ότι θα φύγω και γω. Μπαίνοντας στο τελευταίο παιχνίδι, βγήκα έξω και τους είπα «παιδιά, βγάλτε μου εισιτήρια για Ελλάδα χθες! Δεν την παλεύω άλλο, πονάω». Λυπήθηκα τον εαυτό μου. Το να λυπάσαι τον εαυτό σου δεν είναι και ότι ωραιότερο. Δεν μπορείς να πας παρακάτω. Ήξερα ότι θα φύγω δηλαδή και γω.

Σε αυτό το παιχνίδι μπήκα με έναν στόχο και το είχα πει από την αρχή. Αυτός ήταν το έπαθλο και για αυτό μπήκα. Δεν με ένοιαζε ούτε η εμπειρία, ούτε να κάτσω να πεινάσω γιατί καλώς ή κακώς από εκεί μέσα βγαίνεις με ψυχολογικά. Την πρώτη περίοδο ξυπνούσα και έβαζα τα κλάματα.

Όταν υπογράφεις κάτι, υπογράφεις για κάτι συγκεκριμένο και έρχονται μετά και σου λένε ότι το παιχνίδι παίρνει παράταση. Όταν εσύ έχεις φάει τα πάντα εκεί μέσα. Είχα χτυπήσει κιόλας. Όπα ρε φίλε, τι παράταση; Δηλαδή όπα κάπου.

Σε πείθουν μετά, μένεις, πας αγωνίζεσαι, βλέπεις ότι δεν βγαίνει και εγώ δεν μπορούσα να μείνω για να κάθομαι στον πάγκο. Καλώς ή κακώς δεν μπορούσα. Δηλαδή θα ήταν άδικο για τα άλλα παιδιά», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μπάρτζης.

Διαβάστε επίσης