Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου

Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο – «Με πιάνει μια αηδία τώρα που τον βλέπω»

Τις τελευταίες εξελίξεις μετά τον σάλο που προκλήθηκε για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, σχολίασε η πρωινή εκπομπή Super Κατερίνα.

Μετά την καταγγελία για τη διαρροή ροζ βίντεο με πρώην σύντροφό του, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δέχτηκε κραυγή οργής στα social media ενώ ο Αντώνης Κανάκης ανακοίνωσε τη διακοπή της συνεργασίας του από το Ράδιο Αρβύλα.

Το πρωί της Τρίτης 14 Δεκεμβρίου η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε παρακολουθώντας το θέμα…

«Με πιάνει μια αηδία τώρα που τον βλέπω. Ποιος άντρας κάνει κάτι τέτοιο σε μια γυναίκα για να την εκδικηθεί. Το χειρότερο είναι ότι διάβασα κάποια σχόλια τα οποία έλεγαν που μπορούμε να βρούμε το βίντεο και είναι οι τύποι που έψαχναν στο διαδίκτυο και σε μηχανές αναζήτησης για να βρουν το υλικό. Δηλαδή πόσο ηλίθιοι μπορεί να είναι κάποιοι;», είπε αρχικά η παρουσιάστρια του Alpha.

Και πρόσθεσε: «Καταλαβαίνω και τον Κανάκη αλλά και τον Χρήστο Κιούση ο οποίος έκανε και μια ανάρτηση. Πόση ντροπή μπορεί να ένιωσε όταν γύρισε στο σπίτι και η κόρη του θα τον ρώτησε: “Μπαμπά εσύ ήξερες ότι ο Στάθης τα τελευταία χρόνια έχει κάνει κάτι τέτοιο σε μια κοπέλα;”» είπε η Κατερίνα Καινούργιου μετά τον σάλο για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Διαβάστε επίσης