Σάββατο, 13 Αυγούστου

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Την ώρα του σάλου, σε εστιατόριο με τη σύζυγό του – Αποκάλυψη βόμβα για τον κρυφό γάμο του

Καταιγιστικές είναι οι αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, τον πρώην συνεργάτη των Ράδιο Αρβύλα. Μετά τον σάλο για τη διαρροή βίντεο και εικόνων από προσωπικές στιγμές με πρώην σύντροφό του σε σελίδες πορνογραφικού χαρακτήρα, το τέλος του από ακόμα μία επαγγελματική στέγη, τη δημόσια απολογία των Κανάκη, Σερβετά και Κιούση, στο φως της δημοσιότητας έρχεται ακόμα μία αποκάλυψη βόμβα.

Το T-live και η Τατιάνα Στεφανίδου αποκαλύπτουν για πρώτη φορά ότι την ώρα που το μεσημέρι της Τρίτης 14 Δεκεμβρίου, την ώρα δηλαδή που σε όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς, αλλά και στο διαδίκτυο γινόταν χαμός με το ζήτημα της διαπόμπευσης της πρώην συντρόφου του σε «ροζ» ιστοσελίδες, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος συνέτρωγε σε γνωστό εστιατόριο στην Περαία Θεσσαλονίκης μαζί με τη… σύζυγό του. Από τους ανθρώπους του εστιατορίου “Ο Ανέστης” δεν παραδέχτηκε κανείς ότι τον είδε…

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στις 15.00 της Τρίτης 14ης Δεκεμβρίου και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος πλήρωσε με πιστωτική κάρτα.

Η αποκάλυψη βόμβα

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παντρεύτηκε πριν από 1,5 περίπου μήνα, χωρίς να το γνωρίζει κανείς, όπως αποκαλύπτεται σήμερα μέσα από το T-live.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος γνώρισε τη σύζυγό του, το περασμένο καλοκαίρι όταν εκείνη πήγε να δουλέψει σεζόν στο μαγαζί που διατηρεί ο παρουσιαστής στην Αλόννησο.

Μάλιστα, η κοπέλα που διαπομπεύτηκε είχε συναντήσει τη σύζυγο του παρουσιαστή και της είχε εξομολογηθεί τον Γολγοθά της…

Γείτονες του Στάθη Παναγιωτόπουλου μίλησαν στο T-live μετά τις σοκαριστικές αποκαλύψεις…

 

Διαβάστε επίσης