Τετάρτη, 10 Αυγούστου

Συγκλονίζει ο Γιώργος Παπακώστας για την περιπέτειά του με τον κορονοϊό

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη εμφανίστηκε σήμερα μετά από έναν μήνα ο γνωστός σεφ Γιώργος Παπακώστας. Ο λόγος αυτής της πολυήμερης αποχής του ήταν η περιπέτεια που πέρασε με τον κορονοϊό. Ο Γιώργος Παπακώστας αποκάλυψε ότι πέρασε αρκετά δύσκολα αυτή την περιπέτεια περιγράφοντας όλα τα συμπτώματα που είχε ενώ όπως είπε κορονοϊό κόλλησε και η κοπέλα του.

«Ποτέ δεν έμαθα πως κόλλησα. Ήμουν εμβολιασμένος, την εβδομάδα που αρρώστησα, την επόμενη ήταν να κάνω την τρίτη δόση. Κόλλησα και εγώ και η κοπέλα μου. Η κοπέλα μου στις δυο μέρες ήταν μια χαρά, της πέρασαν όλα. Εγώ στην τρίτη μέρα ξεκίνησα να το περνάω δύσκολα» είπε αρχικά ο Γιώργος Παπακώστας.

«Είχα ένα μικρό πρόβλημα από το καλοκαίρι που πήγαινα στις φωτιές, είχα εισπνεύσει πολύ διοξείδιο και είχα ένα σπαστικό βήχα από τότε. Στην αρχή, το πρώτο πενθήμερο είχα πυρετό που με ενοχλούσε πάρα πολύ γιατί εγώ δεν κάνω ποτέ πυρετό… Ποτέ δεν έχω αρρωστήσει να φοβηθώ. Έκανα 39 πυρετό συνεχόμενα 12 μέρες. Την πέμπτη μέρα, ο βήχας που έχω απ’ το καλοκαίρι έγινε ανυπόφορος. Έκανα εμετό από τον πολύ βήχα» πρόσθεσε ο Γιώργος Παπακώστας.

Στη συνέχεια είπε: «Την επόμενη μέρα πήρα τηλέφωνο τον πνευμονολόγο που με παρακολουθεί και μου είπε να πάω σε ένα νοσοκομείο που είναι για περιστατικά covid να μου κάνουν ακτινογραφία. Έκανα και ήταν τέλεια τα αποτελέσματα αλλά με κρατήσαν λόγω πυρετού. Έμεινα πέντε μέρες… Κανένας φίλος μου δεν το πέρασε βαριά… Ένιωθα άτρωτος. Είχα την πεποίθηση ότι αφού δεν αρρωσταίνω, δε θα κολλήσω. Από την αρχή της πανδημίας δεν πρόσεχα, ταξίδευα, δε φόραγα μάσκα αλλά μαντήλια.

Έλεγα αφού δεν αρρώστησα τότε λέω σιγά μην αρρωστήσω τώρα που είμαι και εμβολιασμένος. Τη μέρα πριν πάω νοσοκομείο πήρα τον γιατρό μου και μου είπε να πάω στο νοσοκομείο, πήρα και έναν φίλο μου που είχε νοσήσει και το πέρασε στο πόδι και μου λέει “έλα χαλάρωσε, δεν είναι τίποτα”. Όταν πήγα στο νοσοκομείο και μου είπαν ότι θα με κρατήσουν μέσα…. Φοβήθηκα… Μου λέει ο πρώτος γιατρός ότι φαίνεται ότι μπορεί να έχω λίγο πνευμονία. Οι γονείς μου να με παίρνουν τηλέφωνο, να κλαίνε… Τρέλα… Ήμουν στο δωμάτιο με άλλους δυο ανεμβολίαστους και κάθε μέρα κλαίγανε που δεν είχαν κάνει το εμβόλιο. Ο ένας ήταν μέσα τρεις εβδομάδες, με πάνα και μόνο μπρούμητα και έκλαιγε συνέχεια που δεν είχε κάνει το εμβόλιο. Εγώ ήμουν χάλια ψυχολογικά».

Τέλος ο Γιώργος Παπακώστας ανέφερε ότι ακόμα νιώθει κόπωση και πόνο από όλη αυτή την περιπέτεια.

Διαβάστε επίσης