Τρίτη, 18 Ιανουαρίου

Άρης Μακρής: Απαντάει πρώτη φορά σε όσους τον φωτογραφίζουν ως την κακοποιητική σχέση της Άννας Μαρίας Βέλλη

Ο Άρης Μακρής «έσπασε» τη σιωπή του και απάντησε πρώτη φορά σε όσους τον έθεσαν στο στόχαστρο ως την κακοποιητική σχέση που είχε αναφέρει η Άννα Μαρία Βέλλη.

Να σου υπενθυμίσουμε ότι η γνωστή Youtuber στο παρελθόν είχε δώσει μία συνέντευξη και είχε κάνει μία ανάρτηση στα social media, όπου περιέγραψε την κακοποίηση και τον ξυλοδαρμό που υπέστη από προηγούμενη σχέση της. Όπως είχε δηλώσει η ίδια, επρόκειτο για γνωστό πρόσωπο, όμως δεν αποκάλυψε ποτέ το όνομά του.

Τα social media πήραν φωτιά μετά την αποκάλυψη αυτή και οι υποθέσεις τους στράφηκαν στην πιο γνωστή σχέση της, όταν ήταν ζευγάρι με τον Άρη Μακρή.

Με το όνομά του να μπαίνει στο στόχαστρο μετά τη δημοσιοποίηση της κακοποίησης, ο τραγουδιστής απάντησε χθες για πρώτη φορά σχετικά με αυτό το θέμα στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι».

«Άργησα να το πάρω χαμπάρι. Το πήρα χαμπάρι όταν συνδύασαν το όνομά μου με την είδηση και δέχτηκα μηνύματα στα social media. Απλά δεν ήθελα να πάρω θέση, γιατί όταν μπαίνεις στη διαδικασία να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας, δεν έχει καν νόημα», είπε.

Ο Άρης Μακρής δήλωσε ότι δεν τον ενόχλησε και ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του. «Εάν ήταν αλήθεια, θα με πείραζε», είπε.

Διαβάστε επίσης