Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου

Σίσσυ Χρηστίδου: Στηρίζει τον Αντώνη Κανάκη μετά τον σάλο με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Η εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» ασχολήθηκε εκτενώς με το θέμα που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες και αφορά τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και το τραγικό γεγονός της διαρροής ροζ βίντεο με πρώην σύντροφό του στο διαδίκτυο, χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Η Σίσσυ Χρηστίδου μάλιστα υποστήριξε δημόσια των Αντώνη Κανάκη, αναφέροντας ότι της έκανε εντύπωση το γεγονός ότι μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού εστίασε στον παρουσιαστή του «Ράδιο Αρβύλα» και όχι στον ίδιο τον θύτη.

«Μου κάνει μεγάλη εντύπωση ο εστιασμός στον Αντώνη Κανάκη αν ήξερε ή δεν ήξερε παρά στον Στάθη. Μου έκανε εντύπωση η ακαριαία αντίδρασή του Αντώνη, πως ενώ είχε γίνει ένα σούσουρο στα social media, πώς ακαριαία πήρε το βήμα της εκπομπής και από τη στιγμή που έμαθε πως αυτό είναι αλήθεια έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

Κι εμένα με σόκαρε προσωπικά η υπόθεση. Δεν τον ξέρω τον Στάθη. Τον Αντώνη τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια και το θεωρώ άδικο. Το να ασχολούμαστε με αυτό μου φαίνεται παράλογο. Όχι ο άνθρωπος δεν φαίνεται. Εγώ δεν θα μπορούσα να το υποψιαστώ αυτό» ανέφερε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Εδώ μιλάμε πως υπάρχουν 50 γυναίκες σε αυτά τα βίντεο. Πού είναι αυτές οι 50 γυναίκες; Γιατί ασχολούμαστε με τον Αντώνη. Τα αντανακλαστικά του Αντώνη ήταν παραδειγματικά. Το θέμα έσκασε στα social media λίγο πριν και το βράδυ το εξέθεσε μόνος του. Καμία εκπομπή δεν θα έβγαινε να το κάνει αυτό.

Αν δεν έρθει το ίδιο το θύμα να το πει, δεν μπορεί να το παίξει καμιά εκπομπή από τα social media γιατί είναι μηνύσιμα όλα αυτά. Ο Αντώνης έδωσε όνομα σε όλο αυτό. Κι εγώ ήμουν σίγουρη για πάρα πολλούς ανθρώπους και η ζωή με έμαθε ότι μόνο για τον ίδιο σου τον εαυτό μπορείς να είσαι σίγουρος, ούτε για τα παιδιά σου. Θεωρώ ότι ο εστιασμός είναι λάθος. Ο Αντώνης έκανε αυτό που έπρεπε. Μπορεί δίπλα σου άνθρωποι υπεράνω υποψίας να κάνουν πράγματα. Όπως τον έβλεπα στην εκπομπή μου φαινόταν συμπαθέστατος, δεν φαινόταν τίποτα» είπε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

Διαβάστε επίσης