Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου

Κάνει τον γύρο του διαδικτύου – Η φωτογραφία του Παναγιωτόπουλου φορώντας μπλούζα με ατάκες παιδεραστή

Το επίμαχο στιγμιότυπο

Μπορεί ο ίδιος να φημολογείται πως πλέον βρίσκεται στο Μεξικό, ωστόσο οι αποκαλύψεις και οι καταγγελίες για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο συνεχίζουν κανονικά να βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, αυτή τη φορά, δημοσιεύθηκε μία φωτογραφία που τον δείχνει να φορά μία μπλούζα, για την οποία είχε δημιουργηθεί σάλος στην τοπική κοινωνία της Βέροιας. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Βέροια», το 2017 ο Στάθης Παναγιωτόπουλος επισκέφθηκε ένα νυχτερινό κλαμπ στη Βέροια και φόραγε μια μπλούζα που έγραφε «I like children, they are tasty» («Μου αρέσουν τα παιδιά, είναι νόστιμα») μαζί με τη φωτογραφία του ανθρώπου που το είπε, του παιδεραστή κανίβαλου, Albert Fish.

Η φωτογραφία με τον Παναγιωτόπουλο και την επίμαχη μπλούζα
«Πριν λίγες μέρες έγινε στη Βέροια ένα ασυνήθιστο περιστατικό. Συγκεκριμένα παρουσιαστής σε δημοφιλή τηλεοπτική εκπομπή ήταν σε νυχτερινό, κεντρικό, κλαμπ της Βέροιας, μαζί με συμπαρουσιαστή του στην ίδια εκπομπή, και παρουσίαζαν μουσικό πρόγραμμα.

Ένας από τους θαμώνες της βραδιάς αυτής, επώνυμος γιατρός της Βέροιας, παρατήρησε ότι στο μπλουζάκι του παρουσιαστή υπήρχε ένα μήνυμα το οποίο θεωρείται ανατριχιαστικό. “I like children, they are tasty” έλεγε το μήνυμα και αυτά είναι λόγια του διαβόητου κανίβαλου Albert Fish, και σε μετάφραση σημαίνει “Μου αρέσουν τα παιδιά, είναι νόστιμα”. Ο Βεροιώτης γιατρός λοιπόν, που γνώριζε πολύ καλά και το μήνυμα αυτό και τον άνθρωπο που το είπε, ζήτησε δημόσια από τον παρουσιαστή να βγάλει την μπλούζα αυτή και να φορέσει κάτι άλλο, γιατί το μήνυμα είναι τρομακτικό και απεχθές για την κοινωνία.

Δυστυχώς όμως ο παρουσιαστής δεν ανταποκρίθηκε στην έκκληση του πολίτη και για τον λόγο αυτό κλήθηκε η αστυνομία, χωρίς τελικά να γίνει τίποτα.Ο Albert Fich ((19η Μάη 1870 – 16η Ιανουαρίου 1936) ήταν ένας Αμερικανός μανιακός δολοφόνος. Ήταν επίσης γνωστός ως ο γκρι άνθρωπος, ο Λυκάνθρωπος του Wysteria, μανιακός, βιαστής παιδιών και κανίβαλος. Μάλιστα καυχήθηκε ότι έχει αποπλανήσει, είχε σκοτώσει και έφαγε περίπου 100 παιδιά σε ένα χρόνο».

Στάθης Παναγιωτόπουλος επίμαχο δημοσίευμα

Εισαγγελική έρευνα και για νέα ροζ βίντεο που έχουν διαρρεύσει
Με αφορμή τις καταγγελίες που έχουν πέσει σαν “βροχή” εις βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου καθώς διέρρευσε φωτογραφίες και βίντεο σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου χωρίς την συγκατάθεση της πρώην συντρόφου του, διενεργείται έρευνα από την Εισαγγελία Πρωτόδικων Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, είναι τουλάχιστον εννιά οι κοπέλες που έχουν επικοινωνήσει με τις Αρχές για να εξακριβώσουν εάν τα βίντεό τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο διαδίκτυο και εάν ναι, να ρωτήσουν πώς μπορούν να τα κατεβάσουν.

Διαβάστε επίσης