Τρίτη, 25 Ιανουαρίου

Αλέξης Παππάς – Αθηνά New York: Η πρόταση γάμου που δεν έχει γίνει και τα πρώτα Χριστούγεννα ως ζευγάρι

Λίγες ημέρες μετά το τέλος του The Bachelor 2, ο Αλέξης Παππάς και η Αθηνά New York μίλησαν στο Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη για τη σχέση τους.

«Περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία να δω την εξέλιξη των πραγμάτων σε άλλες συνθήκες, αυτές που θέλει στην καθημερινότητα τα ζευγάρια να περνούν χρόνο μαζί και να βιώνουν καινούρια πράγματα» είπε ο Αλέξης Παππάς αρχικά. «Η Αθηνά αναφέρεται συνεχώς στον γάμο και τα παιδιά, είναι κάτι που το θέλει πάρα πολύ. Όπως της είπα πριν από λίγες ημέρες αυτό είναι το οποίο θα πρέπει να βιώσουμε κάποια πράγματα πρώτα και μετά να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Αν τελικά μπορούμε να κάνουμε το επόμενο βήμα και μιλάμε για μία ολόκληρη ζωή» συμπλήρωσε στη συνέχεια.

«Τρόμαξα όταν είδα την Άννα στον τελικό και μετά όταν ο Αλέξης είπε το όνομα μου, έτρεξα για μία αγκαλιά γιατί είναι ο άνθρωπός μου» τόνισε η Αθηνά New York, ενώ ο Αλέξης Παππάς σημείωσε ότι όταν έκανε την ανακοίνωση στην Άννα ένιωσε πως ήταν από τις χειρότερες στιγμές της ζωής του.

Όσον αφορά στην πρόταση γάμου, ο Αλέξης Παππάς είπε ότι δεν έχει γίνει. «Δεν θέλω να κάνουμε βιαστικές κινήσεις» παραδέχτηκε ενώ εξομολογήθηκε πως αν η Αθηνά New York δε φύγει από την Ελλάδα, θα κάνουν μαζί Χριστούγεννα.

Δες το σχετικό απόσπασμα από το Happy Day:

Διαβάστε επίσης