Τρίτη, 25 Ιανουαρίου

Γρηγόρης Αρναούτογλου σε Σταμάτη Γαρδέλη: «Με στενοχωρείς, θέλω να με σεβαστείς» – Ένταση στο The 2Night Show

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης ο Σταμάτης Γαρδέλης στο The 2Night Show. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της κουβέντας μεταξύ των δύο αντρών, υπήρξε ένταση, με τον παρουσιαστή να ζητά από τον ηθοποιό και πρώην παίκτη της Φάρμας να τον σεβαστεί.

«Γιατί με πηγαίνεις στην Φάρμα και με τρέχεις Σταμάτη μου. Εγώ την Φάρμα την παρουσίασα πριν από είκοσι χρόνια. Θέλω να γυρίσουμε 40 χρόνια πίσω. Έχεις έναν άνθρωπο που σε αγάπησε πολύ. Εγώ τις ψεύτικες τηλεοπτικές αγάπες τις έχω γραμμένες ξέρεις που. Αγαπώ γιατί μεγάλωσα μαζί σου. Μην γνωρίζοντας το παρελθόν, δεν κάνουμε τίποτα στο μέλλον… Με στενοχωρείς, δεν καταλαβαίνει ο κόσμος τι εννοείς. Με στενοχωρεί γ…ο, δεν καταλαβαίνω. Σε έφερα εδώ για συγκεκριμένο λόγο. Σου εξηγώ από την αρχή την εκτίμησή μου και τον σεβασμό μου. Μην μου γκρεμίζεις το παρελθόν… Γιατί δεν με αφήνεις, θέλω να με σεβαστείς όπως σε σέβομαι», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ο Σταμάτης Γαρδέλης απάντησε: «Δεν πιστεύω ότι μιλάω ακατανόητα ούτε περίεργα. Μερικές φορές λέω πράγματα που ξεσηκώνω από έργα ή δουλειές που έχω κάνει. Μου αρέσει όλη η πορεία μου που έχω φτάσει ως εδώ, δεν αποποιούμαι τίποτα. Οι ταινίες μου είναι η προίκα μου αλλά δεν θέλω να γυρίσουμε 40 χρόνια πίσω. Το παρόν, εμπεριέχει το παρελθόν. Είχα μια ποιητική φύση από πάντα. Γιατί μου το ακυρώνεις αυτό;».

Διαβάστε επίσης