Τρίτη, 25 Ιανουαρίου

Μέγκι Ντρίο: «Βγαίνω μετά τον θάνατο της μητέρας μου, τι να κάνω; Να πεθάνω;»

Η Μέγκι Ντρίο βίωσε μια από τις πιο δύσκολες απώλειες της ζωής της, καθώς πριν λίγες εβδομάδες πέθανε η μητέρα της από κορονοϊό.

Το γνωστό μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM συνεχίζει να ζει τη ζωή της, κάνει βραδινές εξόδους και βιώνει το πένθος με τον δικό της τρόπο.

Το βράδυ της Τρίτης, η κάμερα του Happy Day τη συνάντησε σε μια κοσμική εκδήλωση, με την Μέγκι Ντρίο να απαντά σε εκείνους που την κρίνουν επειδή βγαίνει έξω μετά τον θάνατο της μητέρας της.

«Βγαίνω μετά τον θάνατο της μητέρας μου, τι να κάνω; Να πεθάνω; Δεν με ενδιαφέρει καν ο κόσμος. Κουράστηκα. Με κριτικάρουν μια ζωή. Ακόμα και για τις δουλειές που κάνω, δεν έχουν να πουν έναν καλό λόγο. Δεν με συμπαθείτε όλα καλά! Δεν μπορεί κανένας να ξέρει τι περνάω στην καρδιά μου, στη ψυχή μου και στο σπίτι μου.

Θα έπρεπε ο κόσμος να είναι χαρούμενος που προσπαθώ να το ξεπεράσω. Με τι θα χαιρόταν; Αν καθόμουν σπίτι και έπεφτα σε κατάθλιψη; Έλα σε παρακαλώ τώρα. Η Ραμόνα Βλαντή που είπε συλλυπητήρια, οπότε το σέβομαι αυτό το πράγμα. Ούτε φίλες μου είπαν συλλυπητήρια. Η Εύη Ιωαννίδου έκλαιγε με κροκοδείλια δάκρυα και δε μου είπε συλλυπητήρια!» απάντησε η Μέγκι Ντρίο.

Διαβάστε επίσης