Σάββατο, 22 Ιανουαρίου

Το βίντεο που “καίει” Κανάκη, Σερβετά και Κιούση – Τελικά ήξεραν πως είναι παντρεμένος ο Παναγιωτόπουλος

Ανατροπή στην υπόθεση!

Κι ενώ ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αυτή την στιγμή βρίσκεται απέναντι από τον εισαγγελέα, συνεχίζουν και έρχονται στο φως της δημοσιότητας πληροφορίες που προκαλούν ανατροπές στην υπόθεση.

Μετά την πρώτη καταγγελία, βγήκαν πολλές πληροφορίες για τον παρουσιαστή, όπως το γεγονός ότι πριν από περίπου 1,5 μήνα είχε παντρευτεί μυστικά και μάλιστα, δεν το γνώριζαν ούτε οι στενοί του φίλοι.

Ήξεραν όμως για τον γάμο οι συνεργάτες του στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα»; Η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα», παρουσίασε ένα απόσπασμα από παλαιότερη εκπομπή, κοντά μάλιστα στην περίοδο του γάμου, όπου ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αναφέρεται ξεκάθαρα στη σύζυγό του (δείτε το πρόσωπό της εδώ).

Η αναφορά στην σύζυγο του Παναγιωτόπουλου στον αέρα των Ράδιο Αρβύλα
«Εύχομαι και εγώ χρόνια πολλά στη γυναίκα μου τη Σοφία γιατί την αγαπάω ακόμα περισσότερο» λέει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος με τον Αντώνη Κανάκη να του απαντά, «Γιατί έχει γενέθλια;»

«Ναι σήμερα» αποκρίνεται ο Στάθης Παναγιωτόπουλος και ο παρουσιαστής συνεχίζει στέλνοντας και εκείνος τις ευχές του: «Χρόνια πολλά Σοφάκι, χρόνια πολλά και κουράγιο».

Διαβάστε επίσης