Τετάρτη, 10 Αυγούστου

Γιώργος Λιάγκας: Διέκοψαν τη ροή της εκπομπής για να του το ανακοινώσουν – Δεν έκρυψε τη συγκίνησή του

Η ξαφνική ανακοίνωση που τον άφησε άφωνο

Δηλώσεις στην εκπομπή Πρωινό έκανε το πρωί της Πέμπτης (23/12) ο δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος, με αφορμή την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου και επί τη ευκαιρία, αναφέρθηκε και στο νομικό ζήτημα που απασχόλησε τον Γιώργο Λιάγκα πριν από λίγο καιρό .

Ο γνωστός δικηγόρος ανακοίνωσε εκείνη τη στιγμή στον παρουσιαστή πως έχει δικαιωθεί για το συγκεκριμένο ζήτημα και ο Γιώργος Λιάγκας δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του.

Η ανακοίνωση και η αντίδραση του Γιώργου Λιάγκα
«Καθαρογράφτηκε η απόφαση αγαπητέ Γιώργο, που εσύ ήσουν το θύμα που έχασες όλες τις οικονομίες και καταδικάστηκε κάποιος σε επτά χρόνια κάθειρξη.

Καθαρογράφτηκε η απόφαση από τον πρόεδρο εφετών, κ. Πανούση, όπου εκεί φαίνεται ότι υπάρχει ευθύνη και της χρηματιστηριακής εταιρίας σε όλο αυτό το κόλπο που έγινε εις βάρος σου για να σου φάνε τα χρήματα και τους κόπους τόσων ετών. Πλέον η χρηματιστηριακή θα έρθει προ των ευθυνών της. Ξέρω ότι έχεις αγωνιστεί πολύ στη ζωή», είπε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος στον αέρα του Πρωινού.

Μόλις το άκουσε ο Γιώργος Λιάγκας, εμφανώς συγκινημένος απάντησε: «Μου κάνεις χριστουγεννιάτικο δώρο. Συγγνώμη για την ιδιωτική παρένθεση, δεν το γνώριζα».

Διαβάστε επίσης