Τρίτη, 25 Ιανουαρίου

«Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με πήρε κλαίγοντας τηλέφωνο και με παρακάλεσε να αποκαταστήσω την αλήθεια»

Για την περίπτωση του δημοσιογράφου που εμπλέκεται σε υπόθεση βίντεο ερωτικού περιεχομένου μίλησε ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας στο Σούντιο 4 σήμερα το μεσημέρι. Ο δικηγόρος μάλιστα, αποκάλυψε πως επικοινώνησε μαζί του ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος όντας σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση καθώς είδε το όνομά του να εμπλέκεται στην συγκεκριμένη υπόθεση χωρίς λόγο, τον παρακάλεσε να βγει και να ξεκαθαρίσει πως ο ίδιος δεν έχει καμία σχέση με το συγκεκριμένο θέμα.

«Υπάρχει μια περίπτωση που κάποιος παρουσιαστής δημοσιογράφος -δεν μου αρέσει να το λέω γιατί το θεωρώ πιο σοβαρό τη λέξη δημοσιογράφος, αλλά εν πάση περιπτώσει- ο οποίος είναι στην τηλεόραση, που είχε σχέση με μια κοπέλα και όταν χώρισαν θεώρησε σωστό να πάει να δείξει ένα βίντεο ερωτικού περιεχομένου που είχε στην κατοχή του στον επόμενο σύντροφο της συγκεκριμένης κοπέλας. Η κοπέλα του έχει κάνει αγωγή αποζημίωσης, η οποία θα εκδικαστεί μέσα στο 2022», είπε ο Απόστολος Λύτρας και συνέχισε:

«Δεν μπορώ να βγω να πω ένα όνομα, δεν μου επιτρέπεται. Σε αυτές τις θέσεις μπορεί να βρεθεί ανά πάσα στιγμή ο οποιοσδήποτε. Καλό είναι να είμαστε προσεκτικοί, να μην σπιλώνουμε ανθρώπους χωρίς να ξέρουμε. Με πήρε ένας άνθρωπος, ο οποίος είναι σε μία εκπομπή, ο κύριος Αλεξάνδρου, τον οποίο δεν τον γνωρίζω και ο άνθρωπος έκλαιγε. Μου έλεγε «με φωτογραφίζουν». Εγώ δεν τον ήξερα βέβαια τον άνθρωπο. Με παρακάλεσε και μου λέει «τουλάχιστον να βγείτε να πείτε ότι δεν είμαι εγώ». Βλέπω ότι δημιουργούνται πάρα πολλά τέτοια θέματα χωρίς να υπάρχει λόγος».

 

Διαβάστε επίσης