Κυριακή, 23 Ιανουαρίου

«Ξεμάλλιασμα» με Χαϊκάλη στο Πρωινό – «Εσύ ειδικά Φαίη μου να μη μου μιλάς για αισθητική…»

Ούρλιαζαν μεταξύ τους στον αέρα – Πρωτοφανές περιστατικό

Λίγη ώρα μετά το ξέσπασμα που είχε στο Super Κατερίνα για το ρεπορτάζ του Πρωινού, ο Παύλος Χαϊκάλης επικοινώνησε με την εκπομπή του ΑΝΤ1 και τσακώθηκε on air με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, με τους τρεις τους να ανεβάζουν πάρα πολύ τους τόνους.

Ο Παύλος Χαϊκάλης κατηγόρησε το Πρωινό καθώς και τον ΑΝΤ1 στο σύνολό του, πως του ασκεί πόλεμο από την πρώτη κιόλας μέρα που ξεκίνησε το κίνημα Me Too.

Μάλιστα, αναφερόμενος προσωπικά στη Φαίη Σκορδά, της είπε πως δεν θα έπρεπε να του μιλάει περί αισθητικής.

Ο καυγάς του Παύλου Χαϊκάλη με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα στο Πρωινό

Ο ηθοποιός ξεκίνησε λέγοντας: «Δημοσιογραφική αλητεία! Ρωτάτε τον κόσμο για ποιους καλλιτέχνες ήρθατε να δείτε την παράσταση. Πού το έχετε ακούσει αυτό παιδιά; Το έχετε ξανακάνει αυτό ποτέ σε θέατρο; Είναι ντροπή! Θέλετε να με εξοντώσετε! Έλεος! Σας έχει γίνει εμμονή!».

«Επειδή γνωριζόμαστε χρόνια, σε έχω στηρίξει και έχω δει παραστάσεις σου, όσο κανένας άλλος Έλληνας παρουσιαστής. Δεν έχω αμφισβητήσει ποτέ το ταλέντο σου, λέω ότι είσαι από τους κορυφαίους ηθοποιούς. Εγώ πάω να σε καταστρέψω;», του απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας, πετώντας εκνευρισμένος το ακουστικό του.

«Αναγκάζομαι αυτή τη στιγμή να απολογούμαι σαν ηλίθιος γιατί εσείς αποφασίσατε με την εμμονή τη δικιά σου ότι πρέπει να φύγω από το θέατρο!», είπε ο Παύλος Χαϊκάλης.

«Λυπάμαι πολύ… τους έχω στηρίξει πολύ τους ηθοποιούς», είπε κλείνοντας ο Γιώργος Λιάγκας.

Διαβάστε επίσης