Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου

Έξαλλος ο Παύλος Χαϊκάλης για δεύτερη μέρα: «Γιατί διασύρομαι; Αυτό είναι ανθρωποφαγία»

Μια ημέρα μετά τον πρωτόγνωρο καβγά του με τον Γιώργο Λιάγκα, ο Παύλος Χαϊκάλης μίλησε μέσω Skype και στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» για να ξεκαθαρίσει όσα λέγονται και ακούγονται για εκείνον.

Ο γνωστός ηθοποιός ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη, σχετικά με τα δημοσιεύματα που υποστήριζαν ότι το κοινό του γύρισε την πλάτη κι εκείνος έπαιζε σε άδειο θέατρο.

Ο Παύλος Χαϊκάλης μίλησε για στοχευμένη επίθεση στο πρόσωπό του και ξεκαθάρισε πως τα πλάνα που προβλήθηκαν ήταν από τη γενική πρόβα και όχι την παράσταση.

«Μου έγινε πρόταση να πάω για δουλειά, έτυχε να είναι στην Κύπρο. Το δεύτερο που θέλω να ρωτήσω είναι γιατί τόσο δημοσιογραφικό ενδιαφέρον για το πρόσωπό μου, με δήθεν πηχυαίους τίτλους «η επιστροφή του Χαϊκάλη στο θέατρο», λες και είχα εγκαταλείψει το θέατρο. Θα το εγκαταλείψω μετά, μη βιάζεστε!», ξέσπασε ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια είπε πως οι δημοσιογράφοι έχουν αποκτήσει εμμονή με το πρόσωπό του για το τι κάνει κι αν συνεχίζει να δουλεύει στο θέατρο: «Νομικά εγώ σαν πολίτης πως κατοχυρώνομαι από το να διασύρομαι κάθε μέρα από τα κανάλια;», είπε.

«Κατηγορούμαι για κάτι; Γιατί διασύρομαι; Γιατί πρέπει να είμαι στο επίκεντρο επειδή πήγα να δουλέψω στην Κύπρο; Εγώ πήγα μόνος μου στο Σωματείο να γραφτώ για να με δικάσουν οι συνάδελφοι και να τους παρουσιάσω τα γεγονότα.

Οι συνάδελφοι του Πειθαρχικού ένα χρόνο καθυστερούν γιατί οι άνθρωποι δουλεύουν και δεν ασχολούνται με την υπόθεση όπως θα έπρεπε να ασχοληθούν, όχι ηθελημένα όμως. Περιμένω ένα χρόνο τώρα για την απόφαση και να δούμε τα γεγονότα. Αντί να δούμε την εξέλιξη των γεγονότων χτυπάνε τον Χαϊκάλη!».

Ο Παύλος Χαϊκάλης αποκάλυψε πως σκέφτεται να αποσυρθεί από το θέατρο μετά το τέλος της παράστασης. Ο ίδιος δέχτηκε πρόταση για να δουλέψει το καλοκαίρι, όμως είναι δική του επιλογή να απέχει.

«Παίζουμε με τη ψυχή μας. Δεν μπορώ εγώ να πηγαίνω σε μία δουλειά και να με ρωτάνε όλα αυτά τα ανάροστα. Ποιος επιχειρηματίας μπορεί αυτή τη στιγμή να εμπιστευτεί έναν άνθρωπο όταν τα κανάλια και τα social media τον κατηγορούν; Είναι σαν να του λένε φύγε!».

Διαβάστε επίσης