Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου

Survivor 5 trailer 29/12: Οι διάσημοι στήνουν στον τοίχο την Μυριέλλα – Απομονωμένη στην παραλία η ηθοποιός

Η κίνηση που έκανε και τους εξόργισε

Κι ενώ η Μυριέλλα Κουρεντή βρίσκεται ήδη σε άθλια ψυχολογική κατάσταση (δείτε εδώ γιατί ξέσπασε σε κλάματα στο χθεσινό 28/12 επεισόδιο) οι συμπαίκτες της, οι Διάσημοι δηλαδή, όπως όλα δείχνουν θα την απομονώσουν στο νησί του Survivor.

Σύμφωνα με όσα είδαμε στο trailer που μπορείτε να παρακολουθήσετε κι εσείς παρακάτω, η Μυριέλλα έπιασε τον Βαλάντη και του είπε πως ο Κατσαούνης δείχνει ένα παραπάνω ενδιαφέρον προς το πρόσωπό της και πως… γοητεύτηκε από αυτό! Ο τραγουδιστής θεωρεί αυτή την “σχέση” που αρχίζει να αναπτύσσεται επικίνδυνη για την πορεία της ομάδας του και θέλοντας να εξασφαλίσει το καλό όλων, διαπομπεύει την ηθοποιό μπας και την συνετίσουν οι υπόλοιποι.

Με λίγα λόγια, χαμός στην παραλία τον Διάσημων, την παραλία των Μαχητών δεν την είδαμε πουθενά στο trailer, ήρεμα λογικά τα πράγματα εκεί.

Από την άλλη, σήμερα οι ομάδες θα αγωνιστούν για το πρώτο έπαθλο φαγητού… και το επεισόδιο θα κλείσει με αποχώρηση… Τρείς υποψήφιοι, δυο κόκκινοι ένας μπλε.. έχουμε τις πρώτες πληροφορίες για το ποιος φεύγει…

Το trailer για το αποψινό 29/12 επεισόδιο Survivor

Διαβάστε επίσης